Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z

КОД ТОВАРУ: 154231
  • Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z
  • Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z - Фото №2
Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z
Тип: машинка іграшкова. Розмір: 34 х 19 х 17 см. Вікова категорія: 1+. Матеріал: пластик.
Battat
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
445 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
VE1004Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z - яскравий і реалістично зроблений пожежний вантажівка викличе захват у дитини і стане найкращою машинкою для гри в пісочниці. Баттатомобіль відрізняється високоякісним пластиком, стійким до падіння і виникненню подряпин, а також унікальною забарвленням іграшки. Пожежна машина на даху має телескопічну драбину для гасіння пожеж на висоті, яка збільшує свою довжину в 2 рази. Ніша з форсункою допоможе загасити пожежу в самих важкодоступних місцях. На поверхню кузова нанесені рельєфні малюнки пожежних інструментів, тепер малюк точно буде знати, з чим потрібно виїжджати на виклик. Великі широкі колеса залишають красивий малюнок від протектора на пісочку. З баттатомобілем дитина буде головним пожежником і встигне вчасно дістатися до мети.

особливості:

- реалістична пожежна машина;

- рельєфні малюнки пожежних інструментів;

- телескопічні сходи;

- ніша з форсункою;

- великі широкі колеса;

- ударостійким пластик.

характеристики:

Тип: машинка іграшкова;

Розмір: 34 х 19 х 17 см;

Вікова категорія: 1+;

Матеріал: пластик.

Виробник: Battat (США)

Компанія Battat ось уже болеe 110 років ізготавлівaет дитячі іграшки з унікальним неповторним дизайном. В асортименті яскраві музичні інструменти, незвичайні конструктори, забавні іграшки для гри у ванній, ростові ляльки, набори для гри в песoчніце та інше. Отдeльного уваги заcлужівает упаковка вироби, в якій можна зберігати іграшку. Всі елементи виробів ізготовлeни з безпечних, екологічeскі чистих матеpиалов.


Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z вибрати за доступною вартості 445 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Машинки таких брендів, як наприклад: Battat в каталозі магазина Terrasport
Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Машинки

Давно хотіли зайнятися спортом? Машина іграшкова Battat Пожежна машина VE1004Z - це Ваш перший крок. В « Машинки » є все, що знадобиться спортсмену. Машинки здивує Вас своєю оригінальністю. Машинка інерційна 1:16 Wenyi Самоскид зі звуком та світлом , Машинка інерційна 1:16 Wenyi Самоскид зі звуком та світлом і Машинка інерційна 1:16 Wenyi Самоскид зі звуком та світлом від кращих світових виробників 4890 Ви можете знайти в нашій категорії Машинки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Машинки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн