Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo (97х55 см)

КОД ТОВАРУ: 78717
  • Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo (97х55 см)
Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44
Особливості щита: виготовлений з композиту, надміцне сталеве кільце, система швидкого звільнення м'яча з сітки, біла всепогодну сітка в комплекті, надійно і швидко кріпиться. Матеріал щита: композит. Діагональ щита: 44 дюйма (112 см). Вага: 9,1 кг. Кільце: Standard.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 499 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 334 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Комплектація
Щит з Аксесуари
АРТИКУЛ
80430CN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Баскетбольний щит Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo просто і надійно кріпиться на підходящої для цього поверхні і не займає, на відміну від баскетбольної стійки, зайвого місця. Щит зроблений з міцного композиту. Діагональ щита: 112 см. Щит комплектується всепогодної білої сіткою , що забезпечує швидке звільнення м'яча під час гри. Висока якість щита гарантовано відомим у всьому світі виробником Spalding.
Баскетбольний щит Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo пристосований для підвішування, як на вулиці, так і в приміщенні. Надійний кріплення забезпечує просту і швидку фіксацію сталевого кільця до щита. Завдяки такому щиту ви зможете регулярно проводити домашні тренування, спрямовані на поліпшення координації і відпрацювання передачі м'яча.

Особливості щита:
- виготовлений з композиту;
- прямокутний;
- надміцне сталеве кільце;
- система швидкого звільнення м'яча з сітки;
- біла всепогодну сітка в комплекті;
- надійно і швидко кріпиться.


Баскетбольний щит Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo - надійність, міцність, високу якість!

Характеристики:
Матеріал щита:
акрил (оргскло).
Діагональ щита: 44 дюйма (112 см).
Вага: 9,1 кг.

Виробник: Spalding (США).

Spalding - американська компанія, всесвітньо відомий виробник спортивних товарів заснована Альбертом Спалдінга в Чикаго, штат Іллінойс, в 1876 році і в даний час з штаб-квартирою в місті Спрінгфілд (Массачусетс). Компанія спеціалізується на виробництві м'ячів та інвентарю для багатьох видів спорту: баскетбол, бейсбол, футбол, софтбол, волейбол, американський футбол, лижі і гольф. Spalding - перша компанія, що випустила баскетбольний м'яч для офіційних ігор. Spalding домоглася значних результатів в розробці зовнішнього покриття для баскетбольних м'ячів.


Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo (97х55 см) купити за вигідною ціною 2 499 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Баскетбольные щиты таких торгових марок, як наприклад: в онлайн магазині Терра Спорт
Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo (97х55 см)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo (97х55 см)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні щити

Давно мрієте зайнятися спортом? Щит баскетбольний Spalding NBA Highlight 44 "Fan Comp. Combo (97х55 см) буде Вашим першим кроком. В « Баскетбольні щити » є все, що необхідно спортсмену. Баскетбольні щити здивує Вас своєю якістю. Щит Баскетбольний дитячий SBA, 69х49х10 см (S881RB) , Щит Баскетбольний дитячий SBA, 69х49х10 см (S881RB) і Щит Баскетбольний дитячий SBA, 69х49х10 см (S881RB) від знаменитих світових виробників 9009 Ви знайдете в нашому розділі Баскетбольні щити . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Баскетбольні щити . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн