Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic

КОД ТОВАРУ: 25824
  • Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42
Характеристики: Товщина щита: 5 мм. Діагональ щита: 42 дюйма (107 см). Матеріал щита: акрил. Регульована висота: 2,3-3,05 м. Тип регулювання висоти: телескопічний. Опора: труба з 3-х частин діаметром 7,62 см. Транспортувальні ролики: є. Вага: 30,1 кг.
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
12 999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1735 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
77455CN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Баскетбольна стійка (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic - зручна мобільна стійка для повсякденних занять баскетболом в міні-залах, на спортивних майданчиках або в домашніх умовах. Надійна конструкція і компактність дозволить насолодитися грою навіть в приміщеннях з мінімальним простором. Гарне співвідношення ціни і якості, легка збірка і розбирання, швидка і надійна установка, а також не про незначну регулювання висоти, за допомогою якої можна без проблем підбирати зручне положення кільця по відношенню до зростання тренується. При установці варто лише заповнити підставу водою або піском і закріпити щит з кільцем, при цьому щит захищений сталевою оправою з м'якою прокладкою для поліпшення зносостійкості і безпеки.

Особливості баскетбольної стійки:
- компактність, мобільність, надійність конструкції;
- можливість занять баскетболом в приміщеннях з мінімальним простором;
- захисна оправа з м'якою прокладкою на щиті;
- регульована висота;
- міцне сталеве кільце.

Баскетбольна стійка (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic - легкі заняття улюбленою спортом навіть в домашніх умовах!

Характеристики:
Товщина щита:
5 мм.
Діагональ щита: 42 дюйма (107 см).
Матеріал щита: акрил.
Регульована висота: 2,3-3,05 м.
Тип регулювання висоти: телескопічний.
Опора: труба з 3-х частин діаметром 7,62 см.
Транспортувальні ролики: є.
Вага: 30,1 кг.

Виробник: Spalding (Америка).
Компанія Spalding - одна зі світових найстаріших компаній з виробництва спортивних товарів вищої якості. Вже багато років компанія випускає найкращі баскетбольні щити і стійки. Завдяки своїм якісним і надійним товарам компанія визнана офіційним постачальником баскетбольного обладнання і м'ячів для вищих ліг і спортивних чемпіонатів з баскетболу та футболу. У 1876 році компанію заснував бейсбольний гравець Алберт Г. Спалдинг, який завжди був за найкращу спортивну екіпіровку. На сьогоднішній день це найбільша група компаній, яка не має конкурентів у виробництві спортивних товарів і обладнання для баскетболу, волейболу, футболу та бейсболу. Компанія Spalding - найкраща спортивна екіпіровка в усьому світі!


Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic купити по які завищеною вартістю 12 999 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Баскетбольные стойки таких брендів, як наприклад: Spalding в каталозі Терра Спорт
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно планували зайнятися фігурою? Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Gold Highlight 42 "Rectangle Acrylic буде Вашим першим кроком. В « Баскетбольні стійки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Баскетбольні стійки здивує Вас своєю якістю. Стійка стрітбольний мобільна SS00078 , Стійка стрітбольний мобільна SS00078 і Стійка стрітбольний мобільна SS00078 від знаменитих світових виробників 3688 Ви зможете побачити в нашій категорії Баскетбольні стійки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Баскетбольні стійки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн