Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan

КОД ТОВАРУ: 25829
  • Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan
Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24
Характеристики: Товщина щита: 5 мм. Діагональ щита: 24 дюйма (61 см). Діаметр кільця: 25 см. Матеріал щита: екологічний композит. Регульована висота: 0,8-1,3 м. Тип регулювання висоти: телескопічний. Опора: труба з 2-х частин діаметром 5,1 см. Обсяг підстави: 4 л. Транспортувальні ролики: є. Вага: 3,8 кг.
Spalding
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 899 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 254 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
5H591SCN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Баскетбольна стійка (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan - яскрава дитяча модель баскетбольної стійки розроблена спеціально для дітей і юних спортсменів. Компактність і мобільність стійки дозволить з легкістю встановити її будинку або на невеликій спортивному майданчику біля будинку. Висота стійки без всяких складнощів регулюється в міру віку дитини та її підростання, стійкість забезпечує об'ємне підставу, яке необхідно наповнити водою або піском для більшої надійності. Комплект стійки становить регульована труба, підстава для наповнення, зносостійке кільце з сіткою і кріплення для кошика.
Баскетбольна стійка (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan дозволить вашому малюкові пізнавати цікавий світ спорту і з кожним днем покращувати свої результати. Якісний дитячий баскетбольний стійка забезпечить вам і вашому малюкові цікаві ігри та змагання з м'ячиком!

Особливості баскетбольної стійки:
- компактність, мобільність, надійність конструкції;
- можливість занять баскетболом в домашніх умовах;
- захисна оправа з м'якою прокладкою на щиті;
- зносостійке кільце з сіткою;
- регульована висота;
- яскравий красивий дизайн.

Баскетбольна стійка (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan - перший маленький крок на шляху до високих досягнень у великому спорті!


Характеристики:
Товщина щита:
5 мм.
Діагональ щита: 24 дюйма (61 см).
Діаметр кільця: 25 см.
Матеріал щита: екологічний композит.
Регульована висота: 0,8-1,3 м.
Тип регулювання висоти: телескопічний.
Опора: труба з 2-х частин діаметром 5,1 см.
Обсяг підстави: 4 л.
Транспортувальні ролики: є.
Вага: 3,8 кг.

Виробник: Spalding (Америка).
Компанія Spalding - одна зі світових найстаріших компаній з виробництва спортивних товарів вищої якості. Вже багато років компанія випускає найкращі баскетбольні щити і стійки. Завдяки своїм якісним і надійним товарам компанія визнана офіційним постачальником баскетбольного обладнання і м'ячів для вищих ліг і спортивних чемпіонатів з баскетболу та футболу. У 1876 році компанію заснував бейсбольний гравець Алберт Г. Спалдинг, який завжди був за найкращу спортивну екіпіровку. На сьогоднішній день це найбільша група компаній, яка не має конкурентів у виробництві спортивних товарів і обладнання для баскетболу, волейболу, футболу та бейсболу. Компанія Spalding - найкраща спортивна екіпіровка в усьому світі!


Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 899 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Баскетбольные стойки таких торгових марок, як наприклад: Spalding в онлайн каталозі Терра Спорт
Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно планували зайнятися фігурою? Стійка баскетбольна (дитяча) Spalding NBA Junior Series 24 "Fan допоможе на шляху до мети. В « Баскетбольні стійки » є все, що необхідно спортсмену. Баскетбольні стійки обрадує Вас високою якістю. Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), одна опора винос до 800 мм, SS00432 , Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), одна опора винос до 800 мм, SS00432 і Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), одна опора винос до 800 мм, SS00432 від топових світових брендів 3688 Ви зможете побачити в нашій лінійці Баскетбольні стійки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Баскетбольні стійки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн