Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013)

КОД ТОВАРУ: 512412
  • Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013)
Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013)
Бар'єр для тренувань Soccer використовується для функціонального тренінгу, швидкісних тренувань, дозволяє відпрацьовувати техніку підйому стегна, постановки стопи.Футболістам досить часто доводиться стикатись з перешкодами під час гри. Щоб краще їх підготувати до різноманітних випадків на полі, необхідно правильно побудувати тренування та опрацювати схожі ситуації. Тренувальний біговий бар'єр стане невід'ємною частиною вашого тренування. Бар'єр використовується для вправ, що розвивають відштовхування та приземлення, виконання стрибків, контроль сили та швидкості. Сприяє розвитку контролю процесу руху, координації, а також сили ніг та швидкості переміщення.Бар'єр виготовлений з високоякісного пластику, забарвлений в яскравий помітний колір. За допомогою комбінування бар'єрів різної висоти можна досягти максимальної ефективності тренування.Цей універсальний спортивний інвентар стане у нагоді в багатьох командних видах спорту. Він не займає багато місця. Буде корисним для тренування на відкритому повітрі та в залі.МатеріалпластикКоліржовтийВисота, см23
Soccer
  • Барьер для бега Soccer оранжевый, 23 см (13014)
  • Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013)
КУПИТИ
ЦІНА:
194 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Тип
Футбольні тренажери
АРТИКУЛ
SNS13013
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бар'єр для тренувань Soccer використовується для функціонального тренінгу, швидкісних тренувань, дозволяє відпрацьовувати техніку підйому стегна, постановки стопи.


Футболістам досить часто доводиться стикатись з перешкодами під час гри. Щоб краще їх підготувати до різноманітних випадків на полі, необхідно правильно побудувати тренування та опрацювати схожі ситуації. Тренувальний біговий бар'єр стане невід'ємною частиною вашого тренування. Бар'єр використовується для вправ, що розвивають відштовхування та приземлення, виконання стрибків, контроль сили та швидкості. Сприяє розвитку контролю процесу руху, координації, а також сили ніг та швидкості переміщення.

Бар'єр виготовлений з високоякісного пластику, забарвлений в яскравий помітний колір. За допомогою комбінування бар'єрів різної висоти можна досягти максимальної ефективності тренування.

Цей універсальний спортивний інвентар стане у нагоді в багатьох командних видах спорту. Він не займає багато місця. Буде корисним для тренування на відкритому повітрі та в залі.

  • Матеріалпластик
  • Коліржовтий
  • Висота, см23

Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013) підібрати і купити за реальною ціною 194 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Беговые барьеры, лестницы таких торгових марок, як наприклад: Soccer в електронному магазині Terra Sport
Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові бар'єри, сходи

Давно хочете зайнятися фігурою? Барьер для бега Soccer желтый, 23 см (13013) допоможе почати легко. В « Бігові бар'єри, сходи » є все, що Вам знадобиться. Бігові бар'єри, сходи обрадує Вас своєю надійністю. Бар'єр біговій ZLT C-4592-50 50 см , Бар'єр біговій ZLT C-4592-50 50 см і Бар'єр біговій ZLT C-4592-50 50 см від кращих світових постачальників 6808 Ви зможете знайти в нашій лінійці Бігові бар'єри, сходи . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Бігові бар'єри, сходи . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн