Бар'єр легкоатлетичний SS00132

КОД ТОВАРУ: 154944
  • Бар'єр легкоатлетичний SS00132
Бар'єр легкоатлетичний SS00132
Матеріал: метал; Рівні висоти: 5; Колір блакитний. Особливості: міцний матеріал; металеві профілю і труби; складна конструкція; 5 положень бар'єру; легко складається і розкладається.
Украина
КУПИТИ
ЦІНА:
2 849 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 380 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
АРТИКУЛ
SS00132
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бар'єр легкоатлетичний - спеціалізований легкоатлетичний бар'єр для змагань. Конструкція складається зі стійки, рами і бар'єру, які представляють собою єдину міцну конструкцію. Труби і профілю виконані з металу і пофарбовані полімерною фарбою. Конструкція легко і швидко складається.   Висота бар'єру регулюється на рівнях: 7,62 см, 8,38 см, 9,14 см, 9,91 см, 10,67 см. Кнопка зліг подпружиненная, дозволяє регулювати висоту бар'єру, а регульовані противаги спеціально встановлені на напрямні, щоб забезпечити безперебійну роботу. Відповідає нормам ІААФ.

особливості:

- міцний матеріал;

- металеві профілю і труби;

- складна конструкція;

- 5 положень бар'єру;

- легко складається і розкладається.

 

Характеристики:

Матеріал: метал;

Рівні висоти: 5;

Колір: блакитний.


Виробник: Україна.


Бар'єр легкоатлетичний SS00132 купити по які завищеною вартістю 2 849 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Гимнастические снаряды таких брендів, як наприклад: Украина в каталозі Терра Спорт
Бар'єр легкоатлетичний SS00132

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бар'єр легкоатлетичний SS00132"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гімнастичні снаряди

Давно планували зайнятися фігурою? Бар'єр легкоатлетичний SS00132 буде Вашим першим кроком. В « Гімнастичні снаряди » знайдеться все, що Вам знадобиться. Гімнастичні снаряди здивує Вас своєю якістю. Стійки для стрибків у висоту 3 м , Стійки для стрибків у висоту 3 м і Стійки для стрибків у висоту 3 м від знаменитих світових виробників 6806 Ви зможете побачити в нашій категорії Гімнастичні снаряди . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Гімнастичні снаряди . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн