Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black)

КОД ТОВАРУ: 376705
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black)
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №2
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №3
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №4
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №5
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №6
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №7
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №8
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №9
  • Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №10
Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black)
Призначення: Профілактика травм гомілкостопу, а такоже реабілітація после них. Підходить для щодень носіння. Опис: Відмінний захист: Бандаж на гомілкостоп PowerPlay лагодити рівномірній Тиск на гомілковостопній суглоб, что Забезпечує залишкової полегшення болю від різніх недуга, включаючі підошовній фасціїт, артрит, розтягнення, набрякі, тендініт, стомлюваність м'язів та інші болі в щіколотці. С помощью наших бандажів PowerPlay ви зможете вірішіті будь-яку Активність, гарантуючі, что ві на крок вперед у запобіганні травм! ПІДБЕРІТЬ РОЗМІР На нашій РОЗМІРНІЙ ШКАЛІ І Знайдіть найкращий розмір для вас! Віпробуйте собі на максимум!: PowerPlay фіксаторі на щиколотки є ідеальнім прістосуванням для будь-якіх відів ДІЯЛЬНОСТІ, что вімагають НАВАНТАЖЕННЯ на щиколотки, включаючі бейсбол, баскетбол, футбол, походи, біг, теніс, волейбол та інше! Ві зможете користуватись вінятковою підтрімкою щиколотки, зберігаючі при цьом максимально продуктивність и повний спектр руху ніг! Відмінна якість: PowerPlay голіностоп віготовлені для забезпечення вищої ПІДТРИМКИ, комфорту та полегшення без Шкоди для Вашої мобільності. Щільна, облягаюча и діхаюча компресійна тканина підтрімує стійкість суглобу Незалежності від актівності, спріяє поліпшенню кровообігу та полегшує Біль від п'яткової шпори, ахіллової сухожільної п'ятки ТОЩО, унікаючі при цьом свербіння, властівого неопреновим бандажів. Швидко вбірає піт и зберігає Ваші ноги сухими и не ма ють запаху, дает вам години Безперервна использование! Відмінний и технічний дизайн: Красивий дизайн рукавів у чорно-салатовому кольорі змушує вас віглядаті модно в будь-якому місці в будь-який час. Спеціальна тканина надає Гладке и м'яке Відчуття, щоб ви могли носить їх цілий день! 100% гарантія якості! - Ми щиро Хочемо, щоб ви були задоволені новімі бандажами для щиколотки.
PowerPlay
КУПИТИ
533 грн
ЦІНА: 444 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, L-XL
Тип супорта
Для гомілкостопа
АРТИКУЛ
PP_4100_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Профілактика травм голеностопа, а також реабілітація після них. Підходить для щоденного носіння.

Опис: Відмінний захист. Бандаж на голеностоп PowerPlay надає рівномірний тиск на гомілковостопний суглоб, забезпечує остаточне полегшення болю від різних недуг, включаючи підошовний фасциит, артрит, розтягнення, набряки, тендиніт, стомлюваність м'язів і інші болі в щиколотці. За допомогою наших бандажів PowerPlay ви зможете вирішити будь-яку активність, гарантуючи, що ви на крок вперед в запобіганні травм! Підберіть РОЗМІР НА НАШІЙ розмірної шкали і знайдіть оптимальний обсяг для вас! Випробуйте себе на максимум !: PowerPlay фіксатори на щиколотки є ідеальним пристосуванням для будь-яких видів діяльності, що вимагають навантаження на щиколотки, включаючи бейсбол, баскетбол, футбол, походи, біг, теніс, волейбол та інше! Ви зможете користуватися винятковою підтримкою щиколотки, зберігаючи при цьому максимальну продуктивність і повний спектр руху ніг! Відмінна якість: PowerPlay голеностоп виготовлені для забезпечення більш високої підтримки, комфорту і полегшення без шкоди для вашої мобільності. Щільна, що облягає і дихаюча компресійна тканину підтримує стійкість суглоба незалежно від активності, сприяє поліпшенню кровообігу і полегшує біль від п'яткової шпори, ахіллового сухожильного п'яти і т.д., уникаючи при цьому свербіння, властивого неопреновим бандаж. Швидко вбирає піт і зберігає ваші ноги сухими і не мають запаху, дає вам години безперервного використання! Відмінний і технічний дизайн: Гарний дизайн рукавів в чорно-салатовий колір змушує вас виглядати модно в будь-якому місці в будь-який час. Спеціальна тканина надає гладке і м'яке відчуття, щоб ви могли носити їх цілий день! 100% гарантія якості! - Ми щиро хочемо, щоб ви були задоволені новими бандажами для щиколотки.

Характеристики:

  • Ступінь фіксації: М'яка / помірна
  • Вікова група: Для дорослих
  • Тип: Еластичний бандаж
  • Колір чорний
  • Розмір: S / M, L / XL
  • Нога: Універсальний
  • Колір: Black / Green
  • Гарантія: 14 днів
  • Габарити упаковки: 15 * 24 * 4

Виробник: PowerPlay


Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) купити за вигідною ціною 444 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Защита для ног таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в інтернет-магазині Терраспорт
Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №2 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №3 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №4 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №5 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №6 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №7 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №8 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №9 Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для ніг

Давно мрієте зайнятися спортом? Бандаж на голеностоп еластичний (пара) PowerPlay 4100 (PP_4100_Black) буде Вашим першим кроком. В « Захист для ніг » є все, що необхідно спортсмену. Захист для ніг здивує Вас своєю якістю. Защита для ног (голень+стопа) Green Hill Classic (красная) - L , Защита для ног (голень+стопа) Green Hill Classic (красная) - L і Защита для ног (голень+стопа) Green Hill Classic (красная) - L від знаменитих світових виробників 769 Ви знайдете в нашому розділі Захист для ніг . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист для ніг . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн