Балончик Arena Antifog Spray

КОД ТОВАРУ: 81621
  • Балончик Arena Antifog Spray
Балончик Arena Antifog Spray
Чудовий спрей не дає лінзам в окулярах пітніти. Оскільки це спрей, то рідина легко наноситься на тильну частину об'єктива. Пляшка з розчином дуже маленька, і легка, а тому помістити її можна всюди у міру необхідності. Ємність балона становить 30мл.
Arena
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
355 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
95047-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балончик Arena Antifog Spray - антифог для нанесення на внутрішню поверхню лінз окулярів перешкоджає затуманення і забезпечує чудову чіткість і ясність. Антифог у вигляді спрею дозволяє рівномірно розподілити його по всій поверхні лінзи, тому він дуже зручний в застосуванні. До складу Arena Antifog Spray входять тільки високоякісні компоненти, безпечні для очей. Перед обробкою Антифог лінзи зі внутрішньої сторони потрібно протерти спиртом або іншим подібним розчином, щоб очистити поверхню. Потім розпорошите антифог по внутрішній поверхні лінз окулярів і дайте йому висохнути. Сохне він за 15 хвилин і окуляри вже готові до використання, але ідеальним варіантом буде залишити оброблені окуляри на ніч. Так покриття протримається довше.


Переваги моделі:

- безпеку

- робить заняття плаванням більш комфортними

- економічна упаковка

Характеристики:

Обсяг: 30 мл.

Колір: прозорий.


Виробник:   Arena (Німеччина).


Arena - одна з провідних світових компаній, що виробляють товари для плавання. Заснована в 1973 році фірмою Adidas, як плавальний напрямок, Arena в міру зростання здобула самостійність і була викуплена німецькими та італійськими дистриб'юторами. Компанія є спонсором і постачальником Федерації Плавання Італії та Федерації Плавання Угорщини, поставляє екіпіровку для Федерації Плавання Росії. Більш того, компанія Arena - офіційний постачальник Європейської Ліги Плавання. Спортивний одяг Arena, яка принесла успіх багатьом іменитим спортсменам, буде настільки ж зручна і доступна для вас, навіть якщо ви не ставите собі за мету досягнення світових рекордів.


Балончик Arena Antifog Spray вибрати за доступною вартості 355 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аксессуары для плавания таких брендів, як наприклад: Arena в каталозі магазина Terrasport
Балончик Arena Antifog Spray

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балончик Arena Antifog Spray"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для плавання

Давно хотіли зайнятися спортом? Балончик Arena Antifog Spray - це Ваш перший крок. В « Аксесуари для плавання » є все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для плавання здивує Вас своєю оригінальністю. Рушник Naturehike MJ03 Ultralight, 75х40 см (NH19Y003-J Black) , Рушник Naturehike MJ03 Ultralight, 75х40 см (NH19Y003-J Black) і Рушник Naturehike MJ03 Ultralight, 75х40 см (NH19Y003-J Black) від кращих світових виробників 513 Ви можете знайти в нашій категорії Аксесуари для плавання . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Аксесуари для плавання . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн