Диск балансування Reebok Air Disc

КОД ТОВАРУ: 131949
  • Диск балансування Reebok Air Disc
  • Диск балансування Reebok Air Disc - Фото №2
Диск балансування Reebok Air Disc
Колір зелений. розміри: 59x18 см. Матеріал: гума, поліестер. Особливості: Двосторонній диск з різними поверхнями. Дозволяє тренувати м'язи-стабілізатори. Зносостійкі матеріали. Витримує будь-яку вагу. Підходить як спортсменам, так і новачкам.
Reebok
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 311 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 442 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
RE-21143
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Диск балансування Reebok Air Disc - тренажер, який використовується як вдома, так і в залах. Він підходить для тренування м'язів-стабілізаторів, а також для розвитку балансу. Тренуватися на диску можна в будь-якому положенні: сидячи, лежачи або стоячи. У моделі передбачено дві сторони: шорстка з можливістю масажу і гладка. Використовувати диск можна новачкам або професіоналам.

особливості:

·          Двосторонній диск з різними поверхнями;

·          Дозволяє тренувати м'язи-стабілізатори;

·          Зносостійкі матеріали;

·          Витримує будь-яку вагу;

·          Підходить як спортсменам, так і новачкам.

Характеристики:

  Колір: зелений;

  розміри: 59x18 см;

  Матеріал: гума, поліестер.

Виробник: Reebok (США).

Світовий бренд, який входить до складу компанії Adidas. Цінова політика фірми повністю відповідає якості товарів. Компанія прагне зробити спортивний одяг та інвентар ще більш комфортним для спортсменів. А популярність фірми не дозволяє знижувати показники виробництва, тому компанія ретельно стежить за випускаються товаром.

 


Диск балансування Reebok Air Disc підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 311 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Диски здоровья и балансиры таких торгових марок, як наприклад: Reebok в онлайн каталозі Терра Спорт
Диск балансування Reebok Air Disc Диск балансування Reebok Air Disc - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диск балансування Reebok Air Disc"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно планували зайнятися фігурою? Диск балансування Reebok Air Disc допоможе на шляху до мети. В « Диски здоров'я і балансири » є все, що необхідно спортсмену. Диски здоров'я і балансири обрадує Вас високою якістю. Подушка-диск балансировочная 4FIZJO MED+ (сенсомоторная) массажная Blue, 33 см( 4FJ0319) , Подушка-диск балансировочная 4FIZJO MED+ (сенсомоторная) массажная Blue, 33 см( 4FJ0319) і Подушка-диск балансировочная 4FIZJO MED+ (сенсомоторная) массажная Blue, 33 см( 4FJ0319) від топових світових брендів 3852 Ви зможете побачити в нашій лінійці Диски здоров'я і балансири . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Диски здоров'я і балансири . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн