Балансировочная платформа Rising BB1031

КОД ТОВАРУ: 105272
  • Балансировочная платформа Rising BB1031
Балансировочная платформа Rising BB1031
Вага користувача: 300 кг. Діаметр: 690 мм. Висота: 250 мм. Основні особливості: компактна форма; степ-платформа для балансування з насосом; різні варіанти використання; регулювання нестійкості за допомогою клапана подачі повітря; система анти-вибух.
Rising
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
7 539 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1006 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Додатково
З еспандерами
АРТИКУЛ
BB1031
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Платформа-балансувальна Rising Balance Ball Босу BB1031 - це універсальний багатофункціональний степ, з яким ви поліпшите стан свого здоров'я і зміцните м'язи. Конструкція моделі дуже незвичайна, так як степ знаходиться в нестійкому стані, завдяки повітряним камерам на днище і користувачеві необхідно бути максимально сконцентрованим і намагатися зберігати рівновагу, тому задіюються в вправах абсолютно різні групи м'язів.


Основні особливості:

- компактна форма;

- степ-платформа для балансування з насосом;

- різні варіанти використання;

- регулювання нестійкості за допомогою клапана подачі повітря;

- система анти-вибух.


Характеристики:

Вага користувача: 300 кг;

Діаметр: 690 мм;

Висота: 250 мм;


Виробник: Rising (Китай).

Rising - це китайський бренд. Він виробляє і випускає спортивні товари дуже хорошої якості. Відповідність дизайну, ціни та якості спортивних товарів дійсно вас порадує.


Балансировочная платформа Rising BB1031 підібрати і купити за реальною ціною 7 539 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Диски здоровья и балансиры таких торгових марок, як наприклад: Rising в електронному магазині Terra Sport
Балансировочная платформа Rising BB1031

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балансировочная платформа Rising BB1031"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно хочете зайнятися фігурою? Балансировочная платформа Rising BB1031 допоможе почати легко. В « Диски здоров'я і балансири » є все, що Вам знадобиться. Диски здоров'я і балансири обрадує Вас своєю надійністю. Подушка балансировочная (сенсомоторная) массажная Springos (FA0081) , Подушка балансировочная (сенсомоторная) массажная Springos (FA0081) і Подушка балансировочная (сенсомоторная) массажная Springos (FA0081) від кращих світових постачальників 3852 Ви зможете знайти в нашій лінійці Диски здоров'я і балансири . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Диски здоров'я і балансири . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн