Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme

КОД ТОВАРУ: 21805
  • Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme
Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme
Балаклава Extreme може використовуватися при заняттях будь-яким видом спорту. Склад балаклави чудово зігріває і зберігає тепло.
Destroyer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
458 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид
Головний убір
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DSA-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme   підходить для будь-якого виду спорту. Зона шиї подовжена. Зона рота і носа відкриті.
Шерсть австралійських мериносів, що входить до складу матеріалу, чудово зігріває і зберігає тепло. Шерсть мериносів (Merino wool), завдяки великій довжині (65-100 мм) і малому діаметру (менше 24 мікрон) має тонкі волокна. Ланолін, який міститься в шерсті мериносів, сприятливо діє на м'язи і суглоби і стимулює кровообіг.
Волокна поліестеру Coolmax забезпечують прекрасну терморегуляцію і відмінно відводять вологу. Поліестер Coolmax має не круглу форму, як волокна більшості матеріалів, а складається з 4-х каналів. Площа цих волокон на 20% більше, ніж у волокон круглого перетину. Це додає матеріалу великі капілярні властивості. Даний матеріал вбирає вологу і переносить її на зовнішню поверхню виробу, де вона випаровується. Особа залишається сухим, і Ви відчуваєте себе комфортно.
Сітка Meraklon 100 не вбирає в себе вологу, а проводить її, тому не створюється відчуття «мокрого матеріалу», який прилип до тіла.

Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme - Ваш комфорт для активної фізичної   навантаження.

Характеристики:
Колір: чорний.
Матеріал: шерсть мериноса 45%, поліестер C oolmax 55%, внутрішній шар - сітка Meraklon 100 поліпропілен.

Виробник: Destroyer (Польща).

Компанія Destroyer відома, як виробник високоякісного одягу для спорту, а також спортивних аксесуарів. Продукція даного виробника - вибір професійних спортсменів і любителів!


Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme купити за вигідною ціною 458 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские головные уборы таких торгових марок, як наприклад: Destroyer в інтернет-магазині Терраспорт
Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Балаклава довга двошаровий Destroyer Extreme буде Вашим першим кроком. В « Жіночі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі головні убори здивує Вас своєю якістю. Балаклава Catch Multi-form, коричневая (Multi-form-BR) - S , Балаклава Catch Multi-form, коричневая (Multi-form-BR) - S і Балаклава Catch Multi-form, коричневая (Multi-form-BR) - S від знаменитих світових виробників 2157 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі головні убори . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн