Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца"

КОД ТОВАРУ: 221413
  • Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца"
  • Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" - Фото №2
  • Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" - Фото №3
Набір ігровий Play-Doh Hasbro
Вік: від 3 років. Комплект: 5 баночок Play-Doh, аксесуари. Особливості: Яскраві деталі набору. Розвиток фантазії дитини і моторики. Безпека матеріалів. Пластилін не прилипає до рук і не залишає плям на одязі.
Hasbro
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
390 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
B1856
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Play-Doh Hasbro Піца - р азвівающій набір, який сподобається дітям. Іграшка складається з 5 контейнерів пластиліну різних кольорів. Матеріал нетоксичний, не прилипає до рук і не залишає слідів на одязі. Пластилін добре мнеться і довго тримає форму. У наборі є багато аксесуарів для піци і невелика коробочка для упаковки готової піци.

особливості:

·          Яскраві деталі набору;

·          Розвиток фантазії дитини і моторики;

·          Безпека матеріалів;

·          Пластилін не прилипає до рук і не залишає плям на одязі.

Характеристики:

  Вік: від 3 років;

  Комплект: 5 баночок Play-Doh, аксесуари.

Виробник: Hasbro (США).

Фірма є найбільшою організацією, яка виробляє іграшки у всьому світі. Компанія займається тільки ліцензійними продуктами і персонажами. Всі моделі проходять кілька випробувань на міцність і безпеку, вони сертифіковані.   Ціна товарів повністю відповідає їх високій якості.


Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" купити по реально виправданою вартості 390 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Игровые наборы для детей таких брендів, як наприклад: Hasbro в інтернет каталозі Терраспорт
Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" - Фото №2 Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Набір ігровий Play-Doh Hasbro "Піца" допоможе досягти мети. В « Ігрові набори для дітей » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ігрові набори для дітей порадує Вас високою якістю. Набір для ліплення Irvin Toys Skwooshi з роликом , Набір для ліплення Irvin Toys Skwooshi з роликом і Набір для ліплення Irvin Toys Skwooshi з роликом від кращих світових брендів 2286 Ви побачите в нашій категорії Ігрові набори для дітей . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ігрові набори для дітей . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн