Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43)

КОД ТОВАРУ: 153719
  • Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43)
  • Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43) - Фото №2
Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43)
В комплекті: 1 машинка. Масштаб автомоделі 1:43. Матеріал: метал, пластик. Розмір: 9х4х2 см. Упаковка: 14х7х6 см. Особливості: для хлопчиків від 3 років; монолітна модель; в асортименті 12 моделей Ferrari в двох кольорах; машинка сумісна з треком Bburago.
Bburago
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
248 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
18-36100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Машинка іграшкова Bburago Ferrari 1:43 в асортименті - прекрасний подарунок для любителя перегонів і для колекціонера міні-копій відомих автомобілів, в даному випадку різноманітних моделей Ferrari. Машинки з реалістичною деталізацією, пофарбовані високоякісної автомобільною фарбою. Подаруйте своїй дитині колекційні машинки Bburago і він буде дуже радий. Граючи, діти розвиваються, розвивають фантазію, покращують моторику пальців, посидючість і увагу.

особливості:
- для хлопчиків від 3 років;
- монолітна модель;
- в асортименті 12 моделей Ferrari в двох кольорах;
- машинка сумісна з треком Bburago.

Характеристики:
В комплекті:
1 машинка;
Масштаб автомоделі 1:43;
Матеріал: метал, пластик;
Розмір: 9х4х2 см;
Упаковка: 14х7х6 см.

Виробник: Bburago (Італія).
Відома італійська компанія Bburago спеціалізується на випуску точних копій відомих марок автомобілів у вигляді колекційних виробів, виконаних в масштабі, але з відмінною деталізацією. Ці автомоделі збирають як діти, так і дорослі любителі світових марок. Якість і продуманість кожного виробу на найвищому рівні.


Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 248 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Машинки таких торгових марок, як наприклад: Bburago в онлайн каталозі Терра Спорт
Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43) Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Машинки

Давно планували зайнятися фігурою? Машинка іграшкова Bburago Ferrari (1:43) допоможе на шляху до мети. В « Машинки » є все, що необхідно спортсмену. Машинки обрадує Вас високою якістю. Машинка в пластиковому яйці Uni-Fortune , Машинка в пластиковому яйці Uni-Fortune і Машинка в пластиковому яйці Uni-Fortune від топових світових брендів 4890 Ви зможете побачити в нашій лінійці Машинки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Машинки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн