Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white

КОД ТОВАРУ: 104702
  • Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white
  • Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №2
  • Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №3
  • Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №4
  • Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №5
Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white
Довжина: 345 мм Ширина: 235 мм Висота: 129 мм Колісна база: 228 мм Двигун: 6.5T / 4500kV Передаточне відношення: 8:23
LC Racing
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
11 868 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1584 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Машини
АРТИКУЛ
LC-TGH-WHT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Модель виконана в масштабі 1:14 І відмінно пристосована для бездоріжжя. Завжди повний привід і незалежна підвіска дозволяють долати будь-які перешкоди на шляху авто: від нерівностей рельєфу до природних перешкод у вигляді коренів, гілок, слизькій трави. Двигун з безколекторним системою забезпечує високу швидкість і хорошу динаміку. Так що управління LC Racing TGH НЕ буде позбавлене видовищності і ефектності. Особливо привабливо модель виглядає під час маневрів на піску, коли з-під її коліс виривається «фонтан» з піску і пилу.

Широко розставлені колеса з рельєфним протектором забезпечують хороше зчеплення з дорожнім покриттям будь-якого типу: від рівного асфальту до пухкого грунту. Маслозаповнені амортизатори забезпечують плавний хід на будь-якій поверхні. Вони миттєво відгукуються на щонайменші вади дороги, а підвіска відмінно відпрацьовує всі нерівності.

Вологозахищений сервопривід дозволяє експлуатувати модель незалежно від погодних умов: чи світить за вікном сонце або мрячить дрібний дощ, ви можете присвятити вільний час улюбленому хобі.

Володіючи спринтерськими характеристиками і хорошою прохідністю, LC Racing TGH 1:14 легко може брати участь в гонках і навіть претендувати на перемогу. Важливим фактором для цього є те, що модель укомплектована помехозащищенной апаратурою з робочою частотою 2,4 Ггц., Сигнал якої не можуть заглушити або перебити інші радіокеровані пристроїв.

В LC Racing TGH оптимально поєднується висока якість збірки і доступна ціна. Модель досить міцна і зносостійка. Вона відмінно підійде як новачкам в цьому хобі, так і спортсменам зі стажем. Машину можна ставити на старт одразу з коробки.



особливості:

вологозахищений сервопривід

Повний привід

безколекторний двигун

Маслонаповнені регульовані амортизатори

Передній і задній диференціали

Висока потужність і ефективність двигуна


Характеристики:

Довжина: 345 мм

Ширина: 235 мм

Висота: 129 мм

Колісна база: 228 мм

Двигун: 6.5T / 4500kV

Передавальне відношення: 8:23


У комплекті:

Повністю зібрана і готова до заїздів модель траггі LC Racing TGH

Апаратура управління з частотою 2.4 гГц

Зарядний пристрій

акумулятор

характеристики:

Артикул: LC-TGH-WHT

Тип: траггі

Виробник: LC Racing

Масштаб: 1: 14


Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white підібрати і купити за реальною ціною 11 868 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Радиоуправляемые автомобили таких торгових марок, як наприклад: LC Racing в електронному магазині Terra Sport
Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №2 Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №3 Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №4 Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані автомобілі

Давно хочете зайнятися фігурою? Автомобіль радіокерований LC Racing траггі TGH 1:14 white допоможе почати легко. В « Радіокеровані автомобілі » є все, що Вам знадобиться. Радіокеровані автомобілі обрадує Вас своєю надійністю. Автомобіль радіокерований Auldey Lamborghini Veneno блакитний , Автомобіль радіокерований Auldey Lamborghini Veneno блакитний і Автомобіль радіокерований Auldey Lamborghini Veneno блакитний від кращих світових постачальників 5028 Ви зможете знайти в нашій лінійці Радіокеровані автомобілі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Радіокеровані автомобілі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн