Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець)

КОД ТОВАРУ: 26608
  • Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець)
Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець)
Особливості аттрактанта: аттрактант-олівець спеціально створений для лову хижої риби. Сильний натуральний запах. Простий у використанні. Гарантує добрий результат.
Balzer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
55 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид риби
Хижак
Сезонність
Для теплої води
АРТИКУЛ
18590003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець) спеціально створений для лову хижої риби. Як відомо, при лові на штучні, або натуральні насадки не завжди вдається змусити клювати хижу рибу. Ось тут і стане в нагоді цей аттрактант- олівець. Його натуральний запах підібраний таким чином, що при клюванні риба не відразу зрозуміє, що її обдурили, тим самим даючи вам шанс не втратити клювання.
Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець) так само простий у використанні, як і канцелярський клей-олівець. Зніміть ковпачок, поверніть трохи задню кришку олівця і намажте аттрактантом наживку або приманку. Результат використання аттрактанта не змусить себе довго чекати!

особливості:
- аттрактант-олівець спеціально створений для лову хижої риби;
- сильний натуральний запах;
- простий у використанні;
- надає сильний натуральний запах приманки;
- гарантує хороший результат.

Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець) - гарантує успіх риболовлі!

Характеристики:
Тип: аттрактант.
Види риби: хижа.
Обсяг: 26 гр.

Виробник: Balzer (Німеччина).
Компанія Balzer заснована в Німеччині в 1949 році і вже більше 60 років є одним з провідних розробників і виробників риболовних снастей в Європі. З дня заснування і по сьогоднішній день, компанія є єдиним сімейним підприємством в Німеччині серед великих виробників снастей. Фірма Balzer виробляє найнадійніші вудилища в Німеччині. Якщо мова заходить про вудилищах, котушках, вертлюжком, поплавцях, штучних принадах, подсачка, аксесуарах, сумках, одязі - сьогодні Balzer пропонує абсолютно все для проведення успішного і повного подій дня на рибалці. Завдяки інноваціям і якості Balzer створив комплекс рибальських знарядь, рівних якому немає в Європі за співвідношенням ціна-якість.


Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець) купити за вигідною ціною 55 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Прикормки, аттрактанты таких торгових марок, як наприклад: Balzer в онлайн каталозі Терра Спорт
Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Атрактанти Balzer Power Stick 25 гр (олівець) буде Вашим першим кроком. В « Підгодовування, атрактанти » є все, що необхідно спортсмену. Підгодовування, атрактанти здивує Вас своєю якістю. Атрактанти Starbaits Grab & Go Strawberry booster полуниця 200 мл , Атрактанти Starbaits Grab & Go Strawberry booster полуниця 200 мл і Атрактанти Starbaits Grab & Go Strawberry booster полуниця 200 мл від знаменитих світових виробників 2909 Ви знайдете в нашому розділі Підгодовування, атрактанти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підгодовування, атрактанти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн