Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS

КОД ТОВАРУ: 137809
  • Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS
  • Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS - Фото №2
  • Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS - Фото №3
  • Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS - Фото №4
Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS
Матеріал: нержавіюча сталь. Розмір: для гриля S і Mini. Колір: маталлік. Особливості: для видалення золи; зручна слабонагревающаяся ручка; загнутий наконечник.
Big GreenEgg
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
855 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 114 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інше
АРТИКУЛ
AS
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кочерга для видалення золи з грилів S і Mini Big Green Egg AS - незамінний інструмент для видалення золи через вентиляційний вікно у гриля. У процесі смаження на дні утворюється зола, яку необхідно прибирати з метою створення відмінної роботи печі і підтримки необхідної температури. Любителі гриля завжди обов'язково набувають цей інструмент, який дає можливість безпечно стежити за грилем, навіть при високих температурах і не турбуватися про своє здоров'я.

особливості:
- для видалення золи;
- зручна слабонагревающаяся ручка;
- загнутий наконечник.

Характеристики:
Матеріал: нержавіюча сталь;
Розмір: для гриля S і Mini;
Колір: маталлік.

Виробник: Big Green Egg (США).
Більше сорока років американська компанія Big Green Egg виробляє професійну техніку для кухні. Маючи патент на використання особливої високоміцної кераміки NASA, виробник випускає печі для барбекю бездоганної якості і з застосуванням сучасних розробок і технологій. Простота у використанні, добротність - це те, що робить продукцію компанії унікальною і затребуваною. Вражає і асортиментний ряд інструментів для комфортабельного гріллінга: лопатки, підставки, йоржики і щітки і багато іншого.


Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS підібрати і замовити по які завищеною вартістю 855 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для гриля таких торгових марок, як наприклад: Big GreenEgg в онлайн каталозі Терра Спорт
Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS - Фото №2 Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS - Фото №3 Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для гриля

Давно планували зайнятися фігурою? Кочерга для видалення золи з грилів Big Green Egg Mini AS допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для гриля » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для гриля обрадує Вас високою якістю. Набір з двох дерев'яних столиків Big Green Egg EML-2 , Набір з двох дерев'яних столиків Big Green Egg EML-2 і Набір з двох дерев'яних столиків Big Green Egg EML-2 від топових світових брендів 6933 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для гриля . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для гриля . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн