Масажер антицелюлітний Medisana 88540

КОД ТОВАРУ: 95179
  • Масажер антицелюлітний Medisana 88540
  • Масажер антицелюлітний Medisana 88540 - Фото №2
  • Масажер антицелюлітний Medisana 88540 - Фото №3
Масажер антицелюлітний Medisana 88540
Вид масажера: портативний (ручний) масажер. Область застосування: стегна, груди, живіт, ікри, поперек, руки. Кількість режимів масажу: 2. Форма масажу: вібромасаж, роликовий. Регулювання інтенсивності масажу: є. Живлення: мережа. Масажні ролики: 3х2. Додатково: 2 рівня інтенсивності, мережевий адаптер, зручний масажер для самостійного застосування і ефективного поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, позитивний ефект за рахунок стимуляції кровотоку і інтенсивного розминання сполучної тканини, ергономічна форма з можливістю індивідуального налаштування ремінця. Кількість насадок: 3. Насадки: масажні ролики. Комплектація: масажер, мережевий адаптер, інструкція. Габарити (ВхШхГ): 13х11х8,5 см. Вага: 0,22 кг. Колір: білий з фіолетовим.
Medisana
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 817 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 243 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
АРТИКУЛ
88540
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер Medisana 88540 - антицелюлітний портативний (ручний) масажер, який застосовується для масажу стегон, грудей, живота, литок, попереку і рук. Позитивний ефект від масажера Medisana 88540 досягається за рахунок стимуляції кровотоку і інтенсивного розминання сполучної тканини.

Даний масажер не тільки володіє ергономічною формою, а й ще - можливістю індивідуальної настройки ремінця. Працює масажер від мережі і має 2 рівня інтенсивності. Вам не потрібно буде когось просити зробити вам масаж, адже масажер Medisana зручний і легкий, і відмінно підходить для самостійного масажу. Для ефективного поліпшення зовнішнього вигляду шкіри і загального самопочуття вибирайте масажер Medisana 88540.

Особливості масажера:
- антицелюлітний портативний масажер;
- вібромасаж;
- регулювання інтенсивності масажу (2 рівня);
- індивідуальна настройка ремінця;
- ергономічна форма;
- можливість використання без сторонньої допомоги.

Масажер антицелюлітний Medisana 88540 - виявляється здоров'я можна купити!

Характеристики:
Вид масажера: портативний (ручний) масажер;
Область застосування: стегна, груди, живіт, ікри, поперек, руки;
Кількість режимів масажу: 2;
Вид масажу: вібромасаж, роликовий;
Регулювання інтенсивності масажу: є;
Живлення: мережа;
Масажні ролики: 3х2;
Додатково: 2 рівня інтенсивності, мережевий адаптер, зручний масажер для самостійного застосування і ефективного поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, позитивний ефект за рахунок стимуляції кровотоку і інтенсивного розминання сполучної тканини, ергономічна форма з можливістю індивідуального налаштування ремінця;
Кількість насадок: 3;
Насадки: масажні ролики;
Комплектація: масажер, мережевий адаптер, інструкція;
Габарити (ВхШхГ): 13х11х8,5 см;
Вага: 0,22 кг;
Колір: білий з фіолетовим.

Виробник: Medisana (Німеччина).
Medisana - німецький виробник товарів для оздоровлення (масажери, масажні накидки і ін.), А також виробів для догляду за тілом. Компанія була першою, яка почала розвивати ринок товарів догляду за здоров'ям будинку. Уже 25 років Medisana радує своїх споживачів якістю, надійністю і доступністю своїх виробів більш, ніж в 45 країнах світу (в т.ч. США, Канаді, Англії). З 2001 року Medisana досягла і українців, які тепер можуть насолоджуватися європейським рівнем продукції.


Масажер антицелюлітний Medisana 88540 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 817 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: Medisana в онлайн каталозі Терра Спорт
Масажер антицелюлітний Medisana 88540 Масажер антицелюлітний Medisana 88540 - Фото №2 Масажер антицелюлітний Medisana 88540 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер антицелюлітний Medisana 88540"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно планували зайнятися фігурою? Масажер антицелюлітний Medisana 88540 допоможе на шляху до мети. В « Масажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для тіла обрадує Вас високою якістю. Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 , Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 і Ролик масажний Power System Fitness Foam Roller PS-4050 від топових світових брендів 6987 Ви зможете побачити в нашій лінійці Масажери для тіла . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Масажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн