Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps

КОД ТОВАРУ: 115593
  • Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps
Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps
Склад однієї порції 1 капсули: Вітамін С: 480 мг; Вітамін Е: 70 мг; Цинк: 20 мг; Селен: 110 мкг; Бета-каротин: 2 мг; Екстракт виноградних кісточок: 150 мг; Екстракт зеленого чаю: 150 мг; Екстракт ехінацеї пурпурової: 100 мг; Екстракт цукрової тростини: 13 мг; Альфа-ліпоєва кислота: 30 мг; Коензим Q10: 15 мг. Упаковка: 100 капсул. Особливості: зміцнює імунну систему; захищає від вільних радикалів; в день не більше однієї капсули; високий вміст клітковини; відсутні промислові жири.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
460 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
1810-NUT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps   - це збалансований комплекс вітамінів, мінералів і коензиму Q10 в капсулах. Даний вітамінно-мінеральний баланс відмінно справляється з вільними радикалами. Вітамін Е сприяє захисту клітин від окисного стресу.
Вітамін С сприяє підтримці нормальних функцій імунної системи під час і після інтенсивних фізичних навантажень. Він також сприяє нормальному утворенню колагену для функціонування кровоносних судин. Цинк є сильним антиоксидантом, що зміцнює імунну систему.

L-аскорбінова кислота (вітамін C), желатинові капсули (желатин, барвник діоксид титану), екстракт виноградних кісточок (95% Проантоцианидина), екстракт зеленого чаю (50% поліфенолів, 8% кофеїну), Dl-альфа-токоферілацетат (вітамін Е) , L-OptiZink® (цинк моно-L-метіонін сульфат), екстракт ехінацеї пурпурової (4% поліфенолів), органічно пов'язаний селен з дрозжей, напонітель стеарат магнію, альфа-ліпоєва кислота, коензим Q10, екстракт цукрового очерету (мінімально 90% полікозанолом ), добавка проти злипання діоксид кремнію, бета-каротин.

особливості:

- зміцнює імунну систему;

- захищає від вільних радикалів;

- в день не більше однієї капсули;

- високий вміст клітковини;

- відсутні промислові жири.

Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps - це відмінний спосіб підтримувати свій організм в найкращій формі!

Склад однієї порції 1 капсули:

Вітамін С: 480 мг;

Вітамін Е: 70 мг;

Цинк: 20 мг;

Селен: 110 мкг;

Бета-каротин: 2 мг;

Екстракт виноградних кісточок: 150 мг;

Екстракт зеленого чаю: 150 мг;

Екстракт ехінацеї пурпурової: 100 мг;

Екстракт цукрової тростини: 13 мг;

Альфа-ліпоєва кислота: 30 мг;

Коензим Q10: 15 мг.

Упаковка: 100 капсул.

Виробник: Nutrend (Чехія).

Nutrend - це чеська компанія, яка спеціалізується на виробництві дієтичного харчування і харчових спортивних добавках. Вся продукція сертифікована і схвалена в Україні, Чехії та інших країнах.


Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps купити по реально виправданою вартості 460 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Общеукрепляющие витамины и минералы таких брендів, як наприклад: Nutrend в інтернет каталозі Терраспорт
Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Вітаміни та мінерали Nutrend Antioxidant Compressed 60 caps допоможе досягти мети. В « Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали порадує Вас високою якістю. Вітаміни Olimp Labs Vita-Min + Mama (30 капсул) , Вітаміни Olimp Labs Vita-Min + Mama (30 капсул) і Вітаміни Olimp Labs Vita-Min + Mama (30 капсул) від кращих світових брендів 6852 Ви побачите в нашій категорії Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн