Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні

КОД ТОВАРУ: 129769
  • Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні
Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні
матеріал: TR-90, полікарбонат. Розмір: універсальні. Колір: чорні. Особливості: Фільтр основний лінзи - третьої категорії. Стильна оправа. Діоптричні вставки. М'які носоупори. Revo покриття лінз.
HI-TEC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
415 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 55 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
Antares
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри спортивні з діоптріями Antares HI - TECH чорні - мінімалістичний модель для спортсменів. Завдяки діоптричним вставкам є можливість корекції зору. Сама модель зручно і надійно кріпиться до лиця, не доставляючи дискомфорт навіть при тривалому використанні. Основні лінзи - сірого кольору, третьої категорії.

 

особливості:

·          Фільтр основний лінзи - третьої категорії;

·          Стильна оправа;

·          Діоптричні вставки;

·          М'які носоупори;

·          Revo покриття лінз.

Характеристики:

  матеріал: TR-90, полікарбонат;

  Розмір: універсальні;

  Колір: чорні.

Виробник: HI - TECH (Великобританія).

Фірма займається випуском спортивних товарів, зокрема очок. Виробник обов'язково впроваджує в кожну модель нові технології і робить її комфортною для спортсмена. Таким чином, спортсмену зручно використовувати товари, а їх якість і стиль завжди залишаються на висоті. Цінова політика компанії повністю відповідає надійності продукції.  


Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 415 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Велоочки таких торгових марок, як наприклад: HI-TEC в онлайн каталозі Терра Спорт
Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Окуляри спортивні HI-TECH Antares чорні допоможе на шляху до мети. В « Велоокуляри » є все, що необхідно спортсмену. Велоокуляри обрадує Вас високою якістю. Окуляри велосипедні зі змінними лінзами GUB 5700 Anti Fog (GLA-014), червоні , Окуляри велосипедні зі змінними лінзами GUB 5700 Anti Fog (GLA-014), червоні і Окуляри велосипедні зі змінними лінзами GUB 5700 Anti Fog (GLA-014), червоні від топових світових брендів 6757 Ви зможете побачити в нашій лінійці Велоокуляри . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Велоокуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн