Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г)

КОД ТОВАРУ: 18881
  • Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г)
Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г)
L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін в співвідношенні 2: 1: 1 (2500 mg, 1 250 mg, 1 250 mg). Амінокислоти BCAA природно підвищують анаболизм білка, ініціюючи ріст м'язової маси.
Scitec Nutrition
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
667 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 89 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
45909-500
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокислоти BCAA Xpress Scitec Nutrition в порошку - амінокислоти прямо відповідають за підтримку і зростання м'язової маси. Амінокислоти BCAA природно підвищують анаболизм білка, ініціюючи ріст м'язової маси.

При напружених фізичних навантаженнях в першу чергу використовується внутрішній запас амінокислот BCAA, а при їх нестачі м'язи починають руйнуватися. Тому дуже важливо отримувати достатню кількість амінокислот BCAA. Високий рівень амінокислот ВCAA в організмі формує анаболічний настрій всьому організму. При інтенсивних фізичних навантаженнях амінокислоти також можуть бути застосовані як додаткова енергія для м'язів.

 

Склад на порцію:

·          L-Leucine 2500 mg

·          L-Isoleucine 1250 mg

·          L-Valine 1250 mg

Інгредієнти: L-лейцин, лимонна кислота зневоднена, L-ізолейцин, L-валін, рожевого аромату лимонад, аспартам.

Рекомендації щодо застосування: по 1-2 порції від 1 до 3 разів щодня. Порцію (5 грам) слід розводити в 250 мл рідини (сік, вода). Приймати до / протягом / після тренування на голодний шлунок

Упаковка: 500 г (натуральній смак).

Виробник: Scitec Nutrition   (США)

Scitec Nutrition - американський бренд з виробничими потужностями в Угорщині. Компанію Scitec Nutrition   знають більше, ніж в 20 країнах світу. У країнах Європи і США до харчових добавок пред'являються дуже серйозні вимоги, і Scitec Nutrtion має всі необхідні сертифікати якості.

Для виробництва спортивного харчування використовуються лише перевірені компоненти. Сировина для цих цілей купується в США, Японії, і Німеччини. На кожен компонент входить до складу продуктів Scitec Nutrition також є сертифікати відповідності. Контроль якості здійснюється на кожному етапі виробництва, аж до доставки в роздрібні магазини продажу спортивного харчування.


Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г) вибрати за доступною вартості 667 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аминокислоты таких брендів, як наприклад: Scitec Nutrition в каталозі магазина Terrasport
Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно хотіли зайнятися спортом? Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA Xpress (500 г) - це Ваш перший крок. В « Амінокислоти » є все, що знадобиться спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю оригінальністю. Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Лимон , Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Лимон і Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Лимон від кращих світових виробників 491 Ви можете знайти в нашій категорії Амінокислоти . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Амінокислоти . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн