Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток)

КОД ТОВАРУ: 89717
  • Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток)
Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток)
Відрізняється високими дозуванням (6,4 грама розгалужених амінокислот в порції), що особливо важливо для бодібілдингу та силових видів спорту. Високий рівень амінокислот BCAA створює анаболічний настрій всьому організму.
Scitec Nutrition
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
522 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 70 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
47075
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокислоти BCAA 6400 Scitec Nutrition - найважливіші з амінокислот, що відповідають за підтримку і зростання м'язової маси. Амінокислоти BCAA безпосередньо підвищують анаболизм білка, стимулюючи ріст м'язової маси. При інтенсивних фізичних навантаженнях в першу чергу використовується внутрішній запас амінокислот BCAA, а при їх нестачі м'язи починають руйнуватися. Тому дуже важливо приймати достатню кількість амінокислот BCAA. Високий рівень амінокислот BCAA в організмі - створює анаболічний настрій всьому організму. При інтенсивних фізичних навантаженнях амінокислоти також можуть бути використані як додаткова енергія для м'язів

Цей препарат відрізняється високими дозуванням (6,4 грама розгалужених амінокислот БЦАА в порції), що особливо важливо для бодібілдингу та силових видів спорту. BCAA 6400 Scitec nutrition оптимально підходять для швидкого нарощування м'язової маси і відновлення скелетної мускулатури після тренувань. До складу BCAA 6400 входять 3 незамінних амінокислоти в L формі: ізолейцин, лейцин, валін.

ВСАА в першу чергу витрачаються для підживлення м'язової тканини і можуть бути задіяні в енергообміну. Таким чином, BCAA 6400 від Scitec nutrition ефективно приймати безпосередньо перед тренуванням і відразу після тренування. Вони забезпечать вам потужний приплив енергії і допоможуть запобігти розпад м'язових білків, що дуже важливо для швидкого росту м'язів. BCAA 6400 - анаболічні амінокислоти, що оптимізують обмінні процеси в організмі. Високі концентрації амінокислот BCAA в організмі здатні істотно прискорити ріст м'язів, створити щільність м'язової тканини, а також скоротити період відновлення після тренувань.

 

Склад BCAA 6400 Scitec nutrition на порцію (4 таблетки):

·          L-лейцин 2240 мг

·          L-ізолейцин 1120 мг

·          L-Валін 1120 мг

 

Як приймати: по 1-3 порції в день - до і після тренування. Також можна приймати 1 порцію на ніч або вдень між прийомами їжі. 1 порція = 4 таблетки. Кожна порція запивается 250-300 мл води.

Упаковка: 375 таблеток

Виробник: Scitec Nutrition   (США)

Scitec Nutrition - американський бренд з виробничими потужностями в Угорщині. Компанію Scitec Nutrition   знають більше, ніж в 20 країнах світу. У країнах Європи і США до харчових добавок пред'являються дуже серйозні вимоги, і Scitec Nutrtion має всі необхідні сертифікати якості.

Для виробництва спортивного харчування використовуються лише перевірені компоненти. Сировина для цих цілей купується в США, Японії, і Німеччини. На кожен компонент входить до складу продуктів Scitec Nutrition також є сертифікати відповідності. Контроль якості здійснюється на кожному етапі виробництва, аж до доставки в роздрібні магазини продажу спортивного харчування.


Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток) купити за вигідною ціною 522 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких торгових марок, як наприклад: Scitec Nutrition в онлайн магазині Терра Спорт
Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Амінокомплекс Scitec Nutrition BCAA 6400 (375 таблеток) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) , Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) і Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн