Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917)

КОД ТОВАРУ: 252833
  • Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917)
Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917)
Особливості: нова форма швидкорозчинного напою, містить суттєві амінокісолти з розгалуженими ланцюгами (BCAA), формула продукту збагачена L-глутамін, продукт підтримує відновлення глікогену, добре розчиняється у воді, швидко засвоюється організмом, призначений для інтенсивної підготовки спортсменів, сприяє швидкому відновленню м'язів, відсутність цукру в складі. Вага: 0,5 кг. Рекомендоване дозування: 1 порція - 10 г (половина мірної ложки) розчиняється в 200 мл води. Обсяг мірної ложки: 20 м Алерген: соя. Смак: ананас.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 123 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 150 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
Вишня
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
NUT-1917
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917) - нова, практична форма швидкорозчинного напою, що містить істотні амінокісолти з розгалуженими ланцюгами (BCAA) з регенерує співвідношенням 4: 1: 1 (L-лейцин, L-ізолейцин , L-валін). Формула продукту збагачена L-глутамін, що сприяє метаболізму м'язового білка і покращує відновлення м'язів. Продукт також підтримує відновлення глікогену. Завдяки добрій розчинності в воді забезпечується максимально швидке засвоєння організмом.
Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Instant Drink (500 г) рекомендується приймати дрібними ковтками, починаючи прийом за 15 хвилин до тренування. Необхідно розтягнути прийом порції на час тренування і до моменту, що настає одразу після закінчення тренування.
Увага: продукт призначений для спеціального харчування. Продукт не призначений для використання дітьми. Ретельно берегти від дітей! Не містить речовин, що є допінгом. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну в результаті неналежного використання або зберігання продукту. Без ГМО.


особливості:
- нова форма швидкорозчинного напою;
- містить суттєві амінокісолти з розгалуженими ланцюгами (BCAA);
- формула продукту збагачена L-глутамін;
- продукт підтримує відновлення глікогену;
- добре розчиняється в воді;
- швидко засвоюється організмом;
- призначений для інтенсивної підготовки спортсменів;
- сприяє швидкому відновленню м'язів;
- відсутність цукру в складі.

Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Instant Drink (500 г) - для поліпшення відновлення м'язів!

Характеристики:
Вага: 0,5 кг.
Рекомендоване дозування: 1 порція - 10 г (половина мірної ложки) розчиняється в 200 мл води.

Обсяг мірної ложки: 20 м
Смак: вишня.

склад:
Ананас: швидкорозчинна суміш BCAA (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, соєвий лецитин), L-глутамін, регулятор кислотності лимонна кислота, ароматизатор, підсолоджувачі сукроза і ацесульфам К, добавка запобігає злипання, фосфат кальцію і діоксид кремнію, барвник : агент хіноліну жовтого.

Енергетична цінність 1 порції (10 г): 143 кДж / 34 ккал.

Склад 1 порції (10 г):
Білки: 7,8 г
Вуглеводи: 0,1 г
Моносахариди: 0,02 г
Жири: 0,03 г
Насичені жирні кислоти: 0 г
Клітковина: 0 г
Натрій: 0 г
L-лейцин: 4 000 мг
L-ізолейцин: 1 000 мг
L-валін: 1 000 мг
L-глутамін 3 085 мг


Виробник: Nutrend (Чехія).
Ця компанія, заснована в 1993 році, вважається однією з найзначніших європейських виробників харчових добавок. Продукція, що випускається нею продукція схвалена антидопінговим комітетом. Nutrend співпрацює з чеським і словацьким Олімпійськими комітетами, а також з чеським комітетом по Паралімпійських ігор.


Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917) купити по реально виправданою вартості 1 123 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аминокислоты таких брендів, як наприклад: Nutrend в інтернет каталозі Терраспорт
Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Амінокомплекс Nutrend Compress BCAA Mega Strong Powder - вишня, 500 г (NUT-1917) допоможе досягти мети. В « Амінокислоти » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Амінокислоти порадує Вас високою якістю. Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г , Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г і Амінокислотний комплекс AB PRO Amino BCAA 2: 1: 1 + (ABPR40076) - полуниця, 400 г від кращих світових брендів 491 Ви побачите в нашій категорії Амінокислоти . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Амінокислоти . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн