Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г)

КОД ТОВАРУ: 106580
  • Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г)
Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г)
Порцій в упаковці: 15. Склад: яблучна кислота, лимонна кислота, ароматизатори, барвники, сукралоза, фосфат натрію і калію, ацесульфам калію та ін. Складові.
Muscle Pharm
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
395 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
713757919609
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г) - ідеальний засіб, яке в найкоротші терміни дозволяє відновити організм після довгих напружених тренувань. Амінокомплекс має приємний смак і не містить цукру, відноситься до розряду низькокалорійних препаратів. Засіб підходить для людей з активним проведенням часу, для спортсменів всіх рівнів підготовки. Використовуючи даний препарат в своєму раціоні, можна значно підвищити витривалість організму. Так як в даному амінокомплексе відсутня кофеїн, його можна приймати навіть вночі. За допомогою амінокомплекса Muscle Pharm Amino 1 (200 г) м'язова маса буде стійко набирати свою форму і тонус.

особливості:
- унікальний смак;
- натуральні, штучні ароматизатори та барвники;
- не містить цукру і кофеїну;
- антикатаболический ефект;
- можна приймати в будь-який час доби.

Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г) - чудодійний засіб для ефективного і швидкого відновлення організму після напружених тренувань!

Характеристики:
Порцій в упаковці: 15;
Смак: фруктовий пунш;
Склад: вітамін C (аскорбінова кислота), вітамін B6 (піридоксин гідрохлорид), кальцій (кальцій силікат), фосфор (калій і натрій фосфат), магній (оксид), натрій (натрій фосфат), калій (калій фосфат), BCAA в співвідношенні 3: 1: 2 (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін), клітинна енергія і заправник АТФ (L-гліцин, L-аланін, цитрулін DL-малат 2: 1, L-карнітин L-тартрату, коензим Q -10), аміногідратная система (L-таурин, порошок кокоса, екстракт буряка звичайної (містить бетаїн), порошок кореня китайської золотої печатки, порошок кореня сарсапарілли, порошок кори в'яза слизького)
Застосування: рекомендується вживати цю добавку кожен день по одній - три порції. Кращий час для вживання БЦАА - перед тренуванням, під час неї і по її закінченню.

Виробник: Muscle Pharm (США).
Muscle Pharm - відома компанія-виробник якісних харчових добавок для спортсменів і просто активних людей. Застосування препаратів від даного виробника дозволяє збільшити м'язову масу, поліпшити загальний фізичний стан організму.


Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г) купити за вигідною ціною 395 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких виробників, як наприклад: Muscle Pharm в магазині terrasport.ua
Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Амінокомплекс Muscle Pharm Amino 1 (200 г) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокислоти Myprotein BCAA 2-1-1 Essential, 500 г (100-43-1317070-20) , Амінокислоти Myprotein BCAA 2-1-1 Essential, 500 г (100-43-1317070-20) і Амінокислоти Myprotein BCAA 2-1-1 Essential, 500 г (100-43-1317070-20) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн