Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г)

КОД ТОВАРУ: 106336
  • Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г)
Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г)
Коротка х-ка: Тип: амінокислоти. Пол: унісекс. Вид випуску: порошок. Кількість препарату: 250г. Порціонне: 2.5 г (1 мірна ложка). Кількість порцій: 100.
FitMax
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
555 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
5907776170829
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г) - прекрасне джерело однойменної амінокислоти, і вітаміну В6 яка відіграє величезну роль в нейтралізації шкідливого впливу молочної кислоти, яка накопичується в м'язах під час тривалого навантаження, і є фактором почуття втоми в м'язах, а також при значно накопиченому рівні, викликає руйнування м'язових тканин. Даний комплекс благодійно впливає на відновлення м'язів після навантаження. Прискорює регенерацію.

особливості:
- відмінне джерело цітрулін малата і вітаміну В6;
- захищає м'язові тканини від руйнування;
- прискорена регенерація;
- пом'якшує больові відчуття в м'язах.

Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г) - вибір кращих!

Характеристики:
Вид випуску: порошок;
Тип: амінокислоти;
Порціонне: 1 порція = 2.5 г. (1 мірна ложка);
Кількість препарату в упаковці: 250 г;
Кількість порцій: 100 шт;
Вміст компонентів в одній порції:
Цітрулін малат: 2500 мг;
Вітамін B6: 0,3 мг (21%);
застосування:
1 порція (2.5 г порошку - 1 мірну ложку продукту в упаковці) розчинити в 200 мл води і пити 1 раз в день. Чи не перевищувати рекомендовані розміри порцій протягом дня. Біологічно активні добавки не повинні використовуватися в якості заміни збалансованого харчування.
Примітка:
Не застосовувати препарат під час вагітності або годування груддю.

Виробник: Fitmax (Польща).

З моменту заснування в 1995 компанія почала активно випускати лінійки спортивного харчування. З кожним роком Fitmax додавав кілька нових рецептур в лінійку своїх продуктів, і станом на 2001 рік. в розпорядженні компанії знаходилося 32 рецепта вироблених препаратів. У 2005 компанія змінила власника, і отримала новий виток розвитку під проводом секретаря світової федерації армреслінгу. Це позитивно позначилося на якості виробленої продукції, піднявши її до світових стандартів. На сьогодні, бренд Fitmax може пишається випускаються продуктами, оскільки в їх складі знаходяться тільки кращі за якістю інгредієнти, що в парі з прекрасною рецептурою вже зробила цю марку полюбилася в країнах Європи. Продукція цього бренду має відмінності від інших не тільки за якісними показниками, але і приємно здивує ціною.



Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г) купити за вигідною ціною 555 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких торгових марок, як наприклад: FitMax в електронному каталозі Терраспорт
Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Амінокомплекс FitMax Base Citrulline Malate (250 г) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокислоти Nutrend Glutamine Mega Strong Powder 500 г (кавун) , Амінокислоти Nutrend Glutamine Mega Strong Powder 500 г (кавун) і Амінокислоти Nutrend Glutamine Mega Strong Powder 500 г (кавун) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн