Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine

КОД ТОВАРУ: 104954
  • Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine
Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine
Амінокислоти UltN arginine ORNITHINE Lysine - ефективне поєднання трьох активних амінокислот: орнитина, аргініну і лізину, які активізують роботу один одного. Обсяг: 100 капсул. Обсяг 1 порції: 3 капусли. Склад 1 порції: L-аргінін (750 мг), L-орнітин (750 мг), L-лізин (750 мг).
Ultimate Nutrition
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
487 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 65 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
6007
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокислоти UN Arginine Ornithine Lysine - ефективне поєднання трьох активних амінокислот: орнитина, аргініну і лізину, які активізують роботу один одного. Аргінін активізує роботу гіпофіза і вироблення гормону росту, особливо корисний для атлетів за 30-ть, так як у них знижений рівень природного вироблення цього гормону. Орнитин стимулює вироблення інсуліну, завдяки чому ви будете швидше скидати вагу, також він регенерує клітини печінки і допомагає детоксикації організму. Лізин стимулює зростання і розвиток клітин, посилення імунітету, стабільної вироблення гормонів. Він допомагає знизити усталось і відновлюватися швидше.

особливості:
- капсули.

Амінокислоти UltN arginine ORNITHINE Lysine - тренуйтеся ефективно!

характеристики:
Обсяг: 100 капсул;
Обсяг 1 порції: 3 капусли;
Склад 1 порції: L-аргінін (750 мг), L-орнітин (750 мг), L-лізин (750 мг).

Виробник: Ultimate Nutrition (США).

Компанія Ultimate Nutrition з'явилася на ринку в 1979 році і міцно зміцнилася в цій ніші. Фірма заснована атлетом випускає харчова добавки для спортсменів високої якості. Вона одна з перших створила ефективні препарати, які зміцнюють організм спортсмена і допомагають йому набагато швидше розвиватися.


Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine купити по які завищеною вартістю 487 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аминокислоты таких брендів, як наприклад: Ultimate Nutrition в каталозі Терра Спорт
Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно планували зайнятися фігурою? Амінокислоти Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » знайдеться все, що Вам знадобиться. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня , Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня і Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня від знаменитих світових виробників 491 Ви зможете побачити в нашій категорії Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн