Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л

КОД ТОВАРУ: 151395
  • Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л
Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л
Комплектація: каструля з кришкою. Матеріал: нержавіюча сталь. Вага: 0,55 кг. Обсяг: 1,6 л. Особливості: Легкий матеріал. Їжа не пригорає до стінок. Надійна кришка. Ручка на кришці складається.
Cascade Designs
КУПИТИ
ЦІНА:
1 935 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 258 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Каструлі, пароварки, фритюрниці
АРТИКУЛ
321111
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1.6 л - річ, яку можна використовувати в походах або на кухні будинку. Модель виконана з якісної нержавіючої сталі, стінки каструлі ущільнені, її можна використовувати на багатті або відкритому вогні. Модель добре підтримує температуру всередині, їжа не пригорає до стінок під час готування. Каструля щільно закривається кришкою, що дає можливість транспортувати їжу.

особливості:

·          Легкий матеріал;

·          Їжа не пригорає до стінок;

·          Надійна кришка;

·          Ручка на кришці складається.

Характеристики:

  Комплектація: каструля з кришкою;

  Матеріал: нержавіюча сталь;

  Вага: 0,55 кг;

  Обсяг: 1,6 л.

Виробник: Cascade Designs (США).

Фірма займається виробництвом товарів для туризму. Асортимент широкий і підходить на всі випадки життя. Товари моделюються в США, випускаються в Тайвані або в Південній Кореї. Якість товарів високе, вони виконуються з безпечних для навколишнього середовища матеріалів. Вони довговічні в експлуатації, а їх зручність і функціональність повністю відповідають вартості.  


Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л купити за вигідною ціною 1 935 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Кастрюли для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Cascade Designs в інтернет-магазині Терраспорт
Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Каструлі для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Каструля Cascade Designs Alpine StowAway Pot 1,6 л буде Вашим першим кроком. В « Каструлі для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Каструлі для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Каструля GSI Outdoor Halulite Boiler 1,1 л , Каструля GSI Outdoor Halulite Boiler 1,1 л і Каструля GSI Outdoor Halulite Boiler 1,1 л від знаменитих світових виробників 6291 Ви знайдете в нашому розділі Каструлі для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Каструлі для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн