Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant

КОД ТОВАРУ: 124292
  • Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant
Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant
Колір чорний. Розмір: XS (34), S (36), M (38), L (40), XL (42). Температурний режим: -30 - 0 градусів. Матеріал: 100% поліестер. Особливості: Анатомічна форма, вільний пошив. Регуляція об'єму на талії. Дві кишені для дрібниць. Манжета на холоші всередині. Міцність матеріалу. Зносостійкість тканини.
Craft
КУПИТИ
ЦІНА:
4 088 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 546 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, M, L, XL
АРТИКУЛ
1902288-9999
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant - ця річ розрахована для активного відпочинку взимку. В таких штанах можна сміливо кататися на лижах або йти в похід. Вся суть моделі полягає в зручності і з'єднанні якості і функціональності. Штани мають анатомічну форму і при цьому зберігають тепло, не вбирають вологу, відштовхують сніг із зовнішнього боку. У такій речі ви будете себе комфортно почувати під час катань. А вдома догляд за нею також простий, досить випрати штани в машинці і вони швидко висохнуть, що не поміняв своїх особливостей.

особливості:
- анатомічна форма, вільний пошиття;
- Регуляція об'єму на талії;
- Дві кишені для дрібниць;
- Манжета на холоші всередині;
- Міцність матеріалу;
- Зносостійкість тканини.

Характеристики:
Колір: чорний;
Розмір: XS (34), S (36), M (38), L (40), XL (42);
Температурний режим: -30 - 0 градусів;
Матеріал: 100% поліестер.

Виробник: Craft (Швеція).
Фірма пройшла випробування часом. Вона давно є брендом зимових змагань світового масштабу, оскільки якість товарів і їх характеристики відповідають вищому рівню. Мільйони задоволених клієнтів вже оцінили технології виробника і зносостійкість продукції.


Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant підібрати і купити за реальною ціною 4 088 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские штаны и брюки таких торгових марок, як наприклад: Craft в електронному магазині Terra Sport
Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі штани і штани

Давно хочете зайнятися фігурою? Штани лижні жіночі Craft Alpine Eira Pad Pant допоможе почати легко. В « Жіночі штани і штани » є все, що Вам знадобиться. Жіночі штани і штани обрадує Вас своєю надійністю. Термоштаны женские Aclima WarmWool 200 Longs High Waist высокая посадка Jet Black XS , Термоштаны женские Aclima WarmWool 200 Longs High Waist высокая посадка Jet Black XS і Термоштаны женские Aclima WarmWool 200 Longs High Waist высокая посадка Jet Black XS від кращих світових постачальників 2151 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі штани і штани . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі штани і штани . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн