Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079)

КОД ТОВАРУ: 538559
  • Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079)
  • Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079) - Фото №2
Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079)
Щоб виправдати ваші очікування, ми підготували ваш улюблений колагеновий продукт COLLAROSE у формі зручного шоту. Кожна пляшка об’ємом 80 мл містить повну порцію готового до вживання малиново-полуничного смаку COLLAROSE SHOT , який завжди можна мати при собі. Якщо час для вас безцінний або ви не любите «бавитися» в приготування, розчинення добавок у вигляді порошку, ця форма прийому продукту для вас. Ось чому COLLAROSE SHOT — ідеальний питний колаген. Форма готового знімка гірша чи краща, ніж у порошкової версії COLLAROSE Дія та ефективність обох продуктів абсолютно однакові, оскільки дози всіх активних інгредієнтів, тобто. пептиди колагену, вітамін С, біотин, гіалуронова кислота в одній порції в обох продуктах ідентичні. Продукти відрізняються лише формою прийому. Шот є готовим до вживання напоєм, а порошкоподібний варіант розчиняють у склянці води. 1 укол - це 1 мірна ложка порошку. Що таке колаген Колаген — це форма білка, який є основним зв’язуючим речовиною, що з’єднує клітини нашої шкіри, і становить до 80% її сухої ваги. Завдяки колагену наша шкіра стає пружною та гладкою. Дефіцит необхідної кількості колагену найбільш помітний на обличчі та шиї, з’являються такі ознаки, як зморшки та борозенки. Потім шкіра обвисає і в'ялиться, тому що з втратою колагену вона втрачає еластичність. Чи знаєте ви, що назва колаген походить з грецької мови, в якій слово «колла» означає «клей» :) Для кого COLLAROSE COLLAROSE — ідеальна добавка для жінок, чия шкіра піддається надмірному сонячному випромінюванню, людей, які проводять багато часу перед екраном комп’ютера чи телефону, а також усіх тих, чий раціон не забезпечує всіх необхідних інгредієнтів для підтримки здоров’я та молодості. Препарат особливо рекомендований жінкам, які піклуються про гарний зовнішній вигляд і бажають уповільнити процес старіння шкіри, покращити її пружність, колір і еластичність.
AllNutrition
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
68 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 9 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Рідина
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-09-1079
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Щоб виправдати ваші очікування, ми підготували ваш улюблений колагеновий продукт COLLAROSE у формі зручного шоту. Кожна пляшка об’ємом 80 мл містить повну порцію готового до вживання малиново-полуничного смаку COLLAROSE SHOT , який завжди можна мати при собі. Якщо час для вас безцінний або ви не любите «бавитися» в приготування, розчинення добавок у вигляді порошку, ця форма прийому продукту для вас. Ось чому COLLAROSE SHOT — ідеальний питний колаген.

Форма готового знімка гірша чи краща, ніж у порошкової версії COLLAROSE
Дія та ефективність обох продуктів абсолютно однакові, оскільки дози всіх активних інгредієнтів, тобто. пептиди колагену, вітамін С, біотин, гіалуронова кислота в одній порції в обох продуктах ідентичні. Продукти відрізняються лише формою прийому. Шот є готовим до вживання напоєм, а порошкоподібний варіант розчиняють у склянці води. 1 укол - це 1 мірна ложка порошку.

Що таке колаген
Колаген — це форма білка, який є основним зв’язуючим речовиною, що з’єднує клітини нашої шкіри, і становить до 80% її сухої ваги. Завдяки колагену наша шкіра стає пружною та гладкою. Дефіцит необхідної кількості колагену найбільш помітний на обличчі та шиї, з’являються такі ознаки, як зморшки та борозенки. Потім шкіра обвисає і в'ялиться, тому що з втратою колагену вона втрачає еластичність.

Чи знаєте ви, що назва колаген походить з грецької мови, в якій слово «колла» означає «клей» :)

Для кого COLLAROSE
COLLAROSE — ідеальна добавка для жінок, чия шкіра піддається надмірному сонячному випромінюванню, людей, які проводять багато часу перед екраном комп’ютера чи телефону, а також усіх тих, чий раціон не забезпечує всіх необхідних інгредієнтів для підтримки здоров’я та молодості. Препарат особливо рекомендований жінкам, які піклуються про гарний зовнішній вигляд і бажають уповільнити процес старіння шкіри, покращити її пружність, колір і еластичність.


Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 68 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: AllNutrition в онлайн каталозі Терра Спорт
Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079) Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно планували зайнятися фігурою? Колаген Allnutrition AllDeynn Collarose Shot, 80 мл, Rasberry Wild Strawberry (2022-09-1079) допоможе на шляху до мети. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом обрадує Вас високою якістю. Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Cherry (2022-09-0478) , Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Cherry (2022-09-0478) і Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Cherry (2022-09-0478) від топових світових брендів 501 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спецпрепаратом . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн