Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923)

КОД ТОВАРУ: 539455
  • Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923)
  • Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923) - Фото №2
Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923)
COLLAROSE - винятково вишукана добавка, призначена для всіх жінок, які піклуються про свою красу та здоровий вигляд шкіри, волосся та нігтів. Якщо ви належите до цієї групи жінок, ви не можете пройти повз лінію продуктів ALLDEYNN COLLAROSE з колагеновими пептидами VERISOL® . Хоча протягом багатьох років про красу в основному дбали за допомогою різних косметичних засобів, наукові дослідження чітко показують, що для догляду за волоссям, яке стійке до випадання, нігті, які не кришаться при першій нагоді, а також пружна та сяюча шкіра , перш за все, слід подбати про наявність в раціоні певних сполук. Як працює COLLAROSE Харчовий статус організму виражається в стані всіх тканин, як зовні, так і всередині організму. Основним білком, який будує організм, є колаген, вироблення якого залежить від наявності в їжі амінокислот і вітаміну С. Вчені помітили, що при відсутності в раціоні колагену природний синтез цієї сполуки також знижується. Це стосується, наприклад, людей, які дотримуються веганської дієти, оскільки колаген міститься переважно в хрящах ссавців і риб’ячих кістках [1]. ALLDEYNN COLLAROSE — це формула, яка багатьма способами впливає на економію колагену. Він містить чотири діючі речовини, дві з яких діють прямо і дві непрямо. Найважливішими є біоактивні колагенові пептиди, які виробляє фармацевтична компанія GELITA.
AllNutrition
КУПИТИ
ЦІНА:
578 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 77 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-0923
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

COLLAROSE - винятково вишукана добавка, призначена для всіх жінок, які піклуються про свою красу та здоровий вигляд шкіри, волосся та нігтів. Якщо ви належите до цієї групи жінок, ви не можете пройти повз лінію продуктів ALLDEYNN COLLAROSE з колагеновими пептидами VERISOL® .

Хоча протягом багатьох років про красу в основному дбали за допомогою різних косметичних засобів, наукові дослідження чітко показують, що для догляду за волоссям, яке стійке до випадання, нігті, які не кришаться при першій нагоді, а також пружна та сяюча шкіра , перш за все, слід подбати про наявність в раціоні певних сполук.

Як працює COLLAROSE
Харчовий статус організму виражається в стані всіх тканин, як зовні, так і всередині організму. Основним білком, який будує організм, є колаген, вироблення якого залежить від наявності в їжі амінокислот і вітаміну С.

Вчені помітили, що при відсутності в раціоні колагену природний синтез цієї сполуки також знижується. Це стосується, наприклад, людей, які дотримуються веганської дієти, оскільки колаген міститься переважно в хрящах ссавців і риб’ячих кістках [1].

ALLDEYNN COLLAROSE — це формула, яка багатьма способами впливає на економію колагену. Він містить чотири діючі речовини, дві з яких діють прямо і дві непрямо. Найважливішими є біоактивні колагенові пептиди, які виробляє фармацевтична компанія GELITA.


Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923) купити за вигідною ціною 578 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: AllNutrition в інтернет-магазині Терраспорт
Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923) Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose, 150 г, Raspberry-Wild Strawberry (2022-10-0923) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) , Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) і Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн