Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S

КОД ТОВАРУ: 329180
  • Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S
  • Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S - Фото №2
  • Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S - Фото №3
Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S
Інноваційний темляк, призначений для використання разом з палицями для скандинавської ходьби, що мають систему швидкого звільнення Top-Click. Розроблений спеціально для колекції Vipole Nordic Power, має вушко для кріплення гумових еспандерів Power Band і світловідбиваючі кромки для високої видимості вночі, а також можливість зняття одним рухом пальця. Доступні розміри: S / M / L. Nordic Power - нова ера скандинавської ходьби. Революційна колекція, розроблена Vipole спільно з Pino Dellasega і Chiara Campostrini з Ways, об'єднує інноваційну ідею скандинавської ходьби з високими технологіями і новим можливостями для зміцнення м'язів. Колекція включає в себе карбонові палиці зі змінними обтяжені рукоятками, темляк, поясний сумку і гумки Power Band, які дозволяють збільшити навантаження на м'язи верхньої частини тіла. З одного боку, баласти на рукоятках збільшують фізичне навантаження, підсилюють кардиотренировки і спалювання жиру. Вони точніше розташовані на рукоятці і забезпечують кращий баланс і стабільність, ніж традиційні палиці, збільшуючи навантаження на м'язи і зміцнюючи їх. З іншого боку, поясний сумку або темляк Nordic Power можна прикріпити до гумки Power Band і за допомогою неї збільшити навантаження на верхню частину тіла. Nordic Power - нова концепція скандинавської ходьби і справжній тренажерний зал під відкритим небом, розроблений для лижників, трейлраннеров і скайраннеров, або як новий метод тренувань для будь-якого виду спортивної активності. Комплектація: Темляк: 2 шт. (Для правої і лівої руки) Габарити і вага: Довжина: 19 см Маса (одного темляка): 50 г
Vipole
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
782 грн
ЦІНА: 703 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 94 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SN927854
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Інноваційний темляк, призначений для використання разом з палицями для скандинавської ходьби, що мають систему швидкого звільнення Top-Click. Розроблений спеціально для колекції Vipole Nordic Power, має вушко для кріплення гумових еспандерів Power Band і світловідбиваючі кромки для високої видимості вночі, а також можливість зняття одним рухом пальця. Доступні розміри: S / M / L. Nordic Power - нова ера скандинавської ходьби.

Революційна колекція, розроблена Vipole спільно з Pino Dellasega і Chiara Campostrini з Ways, об'єднує інноваційну ідею скандинавської ходьби з високими технологіями і новим можливостями для зміцнення м'язів. Колекція включає в себе карбонові палиці зі змінними обтяжені рукоятками, темляк, поясний сумку і гумки Power Band, які дозволяють збільшити навантаження на м'язи верхньої частини тіла.

З одного боку, баласти на рукоятках збільшують фізичне навантаження, підсилюють кардиотренировки і спалювання жиру. Вони точніше розташовані на рукоятці і забезпечують кращий баланс і стабільність, ніж традиційні палиці, збільшуючи навантаження на м'язи і зміцнюючи іх.С іншого боку, поясний сумку або темляк Nordic Power можна прикріпити до гумки Power Band і за допомогою неї збільшити навантаження на верхню частину тіла .

Nordic Power - нова концепція скандинавської ходьби і справжній тренажерний зал під відкритим небом, розроблений для лижників, трейлраннеров і скайраннеров, або як новий метод тренувань для будь-якого виду спортивної активності.

Характеристики:

  • Довжина: 19 см
  • Маса (одного темляка): 50 г
  • Система фіксації: Top-Click

Комплектація:

  • Темляк: 2 шт. (для правої і лівої руки)

Виробник: Vipole


Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S купити за вигідною ціною 703 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Треккинговые палки таких виробників, як наприклад: Vipole в магазині terrasport.ua
Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S - Фото №2 Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Трекінгові палиці

Давно мрієте зайнятися спортом? Темляк Vipole Nordic Power Top-Click R1852 (SN927854), S буде Вашим першим кроком. В « Трекінгові палиці » є все, що необхідно спортсмену. Трекінгові палиці здивує Вас своєю якістю. Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Lady Top-Click, червоні (925375) , Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Lady Top-Click, червоні (925375) і Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Lady Top-Click, червоні (925375) від знаменитих світових виробників 907 Ви знайдете в нашому розділі Трекінгові палиці . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Трекінгові палиці . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн