Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine

КОД ТОВАРУ: 118531
  • Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine
  • Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine - Фото №2
Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine
Тип: мішок компресійний. Розміри: 15х15х22 см. Вага: 40 гр. Обсяг: 3,5 літра. Матеріал: 3D-Air-Mesh, Deuter Microrip-Nylon. Колір: apple-pine. Особливості мішка: багатофункціональний застосування; якісна застібка; водовідштовхувальне ущільнене дно; вентильований сітчастий матеріал.
Deuter
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
184 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Обсяг, л
3,50
Матеріал
Нейлон
Тип
Мішок
АРТИКУЛ
39640 2202
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок компресійний Deuter Mesh Sack S 3,5 л apple-pine є зручним аксесуаром в туристичному побуті, багатофункціональний, в нього можна упаковувати масу необхідних речей: їжу, посуд, одяг і так далі. Дно виконано з матеріалу, який не пропускає вологу, ущільнене для більшої зручності у використанні. Застібається мішок за допомогою шнурка, який легко затягується, фіксується замком-танк. Виконаний із спеціального легко вентильованого сітчастого матеріалу.

 

Особливості мішка:

  - багатофункціональне застосування;

  - якісна застібка;

  - водовідштовхувальне ущільнене дно;

  - вентильований сітчастий матеріал.

Характеристики:

  Розміри: 15х15х22 см;

  Вага: 40 гр;

  Обсяг: 3,5 літра;

  Тканина: 3D-Air-Mesh, Deuter Microrip-Nylon;

  Колір: apple-pine

Виробник: Deuter (Німеччина).

Широко відомий німецький бренд Deuter бере свій початок в кінці дев'ятнадцятого століття, займаючись пошиттям поштових сумок. На сьогоднішньому етапі свого розвитку компанія має віковий досвід в створенні якісних і популярних туристичних товарів. Авторитет бренду Deuter, давно поширився за межі Німеччини, його товарами користуються відомі альпіністи, велосипедисти, любителі гірськолижного спорту та прості люди, які віддають перевагу комфорт в міських умовах.


Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine вибрати за доступною вартості 184 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Компрессионные мешки и сумки таких брендів, як наприклад: Deuter в каталозі магазина Terrasport
Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компресійні мішки і сумки

Давно хотіли зайнятися спортом? Мішок компресійний Deuter Pack Sack S 3,5 л apple-pine - це Ваш перший крок. В « Компресійні мішки і сумки » є все, що знадобиться спортсмену. Компресійні мішки і сумки здивує Вас своєю оригінальністю. Гермомішок-насос Naturehike FC-10 (NH19Q033-D Orange) , Гермомішок-насос Naturehike FC-10 (NH19Q033-D Orange) і Гермомішок-насос Naturehike FC-10 (NH19Q033-D Orange) від кращих світових виробників 4406 Ви можете знайти в нашій категорії Компресійні мішки і сумки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Компресійні мішки і сумки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн