Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931

КОД ТОВАРУ: 140282
  • Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931
  • Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №2
  • Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №3
  • Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №4
  • Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №5
  • Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №6
Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931
Тип: стаціонарний. Вага: 630 грам. Розмір: 235х155х42 мм. Комплектація: точильний верстат, інструкція, чотири алмазних каменю, масло. Особливості: зручний пластиковий валізку для зберігання; чотири алмазних каменю з різним ступенем зернистості; для ножів, ножиць, гачків і інших інструментів; можливість регулювання кута заточування 10-33 градусів.
ACE
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
615 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 82 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
ASH931
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 представляє собою універсальний пристрій, в комплекті якого є чотири каменю з алмазним покриттям і різної зернистістю: груба, середня, тонка, екстра тонка. Це дозволяє нагострити будь-якого виду ножі, ножиці, рибальські та інші інструменти, при цьому самостійно встановлюється кут нахилу і ступінь заточки. У комплекті присутня інструкція і масло для поліпшення абразивних властивостей каменю. Лезо ножа фіксується притискною пластиною, що в свою чергу робить використання верстата більш безпечним.

особливості:
- зручний пластиковий валізку для зберігання;
- чотири алмазних каменю з різним ступенем зернистості;
- для ножів, ножиць, гачків і інших інструментів;
- можливість регулювання кута заточування 10-33 градусів.

Характеристики:
Тип: стаціонарний;
Вага: 630 грам;
Розмір: 235х155х42 мм;
Комплектація: точильний верстат, інструкція, чотири алмазних каменю, масло.

Виробник: ACE (США).
Компанія ACE вражає своїх покупців продукцією з чудовим універсальним якістю, новаторськими технологіями і фахівцями світового рівня. Продукція випускається різнопланова для застосування, як у військових, так і в туристичних потребах. Багатий асортимент ножів і іншого інвентарю з добротної сталі, з використанням передових технологій, випускається для застосування в домашніх умовах, наприклад, на кухні. Використання спеціальної японської сталі, що відрізняється легкістю і міцністю, робить продукцію ACE унікальною і затребуваною.


Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 підібрати і купити за реальною ціною 615 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Точилки таких торгових марок, як наприклад: ACE в електронному магазині Terra Sport
Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №2 Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №3 Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №4 Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №5 Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хочете зайнятися фігурою? Точильний верстат ACE Outdoor Knife Sharpener ASH931 допоможе почати легко. В « Стругачки » є все, що Вам знадобиться. Стругачки обрадує Вас своєю надійністю. Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I , Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I і Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I від кращих світових постачальників 4014 Ви зможете знайти в нашій лінійці Стругачки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн