Ab Mat Stein

КОД ТОВАРУ: 502212
  • Ab Mat Stein
  • Ab Mat Stein - Фото №2
  • Ab Mat Stein - Фото №3
Ab Mat Stein
Опора для функционального тренинга Stein Ab Mat - снаряд, обеспечивающий полноценный диапазон движения, растяжку между повторами, а также поддержку позвоночника во время выполнения упражнений на пресс, что несомненно благоприятно сказывается на качестве "проработки" пресса.  Особенная эргономичная форма мата позволяет бережно поддерживать позвоночник во время выполнения упражнений. Конструкция спортивного снаряда обеспечивает щадящий режим и снимает излишнее напряжение. С его помощью повышается комфортность занятий лёжа на животе или на боку. Форма мата соответствует природным рельефам человеческого тела и позволяет различным участкам позвоночника иметь под собой прочную опору.  
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
689 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 92 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST100907
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Опора для функционального тренинга Stein Ab Mat - снаряд, обеспечивающий полноценный диапазон движения, растяжку между повторами, а также поддержку позвоночника во время выполнения упражнений на пресс, что несомненно благоприятно сказывается на качестве "проработки" пресса.

abmat-web5.jpg

  • Особенная эргономичная форма мата позволяет бережно поддерживать позвоночник во время выполнения упражнений. Конструкция спортивного снаряда обеспечивает щадящий режим и снимает излишнее напряжение. С его помощью повышается комфортность занятий лёжа на животе или на боку. Форма мата соответствует природным рельефам человеческого тела и позволяет различным участкам позвоночника иметь под собой прочную опору.

abmat-web7.jpg




Ab Mat Stein підібрати і купити за реальною ціною 689 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Stein в електронному магазині Terra Sport
Ab Mat Stein Ab Mat Stein - Фото №2 Ab Mat Stein - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ab Mat Stein"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Ab Mat Stein допоможе почати легко. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. Аксесуари для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Батут для фитнес-джампинга Zelart, 114 см (C-2694) , Батут для фитнес-джампинга Zelart, 114 см (C-2694) і Батут для фитнес-джампинга Zelart, 114 см (C-2694) від кращих світових постачальників 99 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аксесуари для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн