Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light

КОД ТОВАРУ: 412640
  • Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light
  • Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light - Фото №2
Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light
Stein Power Band 13 мм. Експандер гумовий для фітнесу - тренажер-петля на основі натурального латексу. Снаряд рівномірно розподіляє навантаження по всій довжині і дозволяє виконувати ідеальні з точки зору біомеханіки вправи. Тренування з гумовим еспандером залучають до роботи глибокі м'язи і м'язи-стабілізатори, в результаті поліпшується координація, загальний тонус тіла. Є незамінним інструментом при розтяжці. Для того щоб розтягнути кінцівку досить зафіксувати один кінець петлі і натягнути рукою або ногою з іншого боку. Також можна лежачи на спині обернути гумову петлю навколо ноги, потягнувши руками на себе, розтягнути підколінні сухожилля, сила опору при цьому легко регулюється. Підбирається в залежності від рівня вашої фізичної підготовки. Кожна еластична еспандер-гума має різну ступінь пружності, чим товще гума - тим вище навантаження, найтовстіша петля буде найжорсткішою і складною і підійде для просунутих користувачів, а найтонша підійде для початківців. Гумовий еспандер можна використовувати в якості підтримки при виконанні вправ. Наприклад, виконуючи присідання для створення ефекту виштовхування з нижньої позиції. Дуже часто гумові петлі використовують для полегшення підтягування. Можуть бути використані при тренуваннях з обтяженнями. Вам достатньо закріпити дві петлі з однаковим натягом, наприклад, до основи лави для жиму лежачи. Таким чином, при жимі від грудей ви будете збільшувати навантаження шляхом створення натягу петель. Гумові петлі - це відмінний інструмент коригування техніки виконання рухів. Закріпивши петлю навколо тіла для спеціальних вправ, таких як присідання, петлі не тільки забезпечують стійкість, але і сприяють правильному виконанню руху. За аналогією, гумові петлі є незамінним інструментом в тренуваннях при реабілітації.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
232 грн
ЦІНА: 186 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Стрічкові
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
LKC-941-13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Stein Power Band 13 мм.

Експандер гумовий для фітнесу - тренажер-петля на основі натурального латексу. Снаряд рівномірно розподіляє навантаження по всій довжині і дозволяє виконувати ідеальні з точки зору біомеханіки вправи. Тренування з гумовим еспандером залучають до роботи глибокі м'язи і м'язи-стабілізатори, в результаті поліпшується координація, загальний тонус тіла.

Є незамінним інструментом при розтяжці. Для того щоб розтягнути кінцівку досить зафіксувати один кінець петлі і натягнути рукою або ногою з іншого боку. Також можна лежачи на спині обернути гумову петлю навколо ноги, потягнувши руками на себе, розтягнути підколінні сухожилля, сила опору при цьому легко регулюється. Підбирається в залежності від рівня вашої фізичної підготовки. Кожна еластична еспандер-гума має різну ступінь пружності, чим товще гума - тим вище навантаження, найтовстіша петля буде найжорсткішою і складною і підійде для просунутих користувачів, а найтонша підійде для початківців. Гумовий еспандер можна використовувати в якості підтримки при виконанні вправ. Наприклад, виконуючи присідання для створення ефекту виштовхування з нижньої позиції. Дуже часто гумові петлі використовують для полегшення підтягування. Можуть бути використані при тренуваннях з обтяженнями. Вам достатньо закріпити дві петлі з однаковим натягом, наприклад, до основи лави для жиму лежачи. Таким чином, при жимі від грудей ви будете збільшувати навантаження шляхом створення натягу петель. Гумові петлі - це відмінний інструмент коригування техніки виконання рухів. Закріпивши петлю навколо тіла для спеціальних вправ, таких як присідання, петлі не тільки забезпечують стійкість, але і сприяють правильному виконанню руху. За аналогією, гумові петлі є незамінним інструментом в тренуваннях при реабілітації.


Характеристики:

  • Тип: Стрічка опору;
  • Рівень: Light;
  • Навантаження / опір: 7-16 кг;
  • Тренує М'язи: м'язи преса, м'язи стегон, м'язи сідниць, м'язи шиї, м'язи тазу, м'язи передпліччя, м'язи пальців і кисті, м'язи грудей, м'язи ніг, м'язи плечового пояса, м'язи рук, м'язи спини;
  • Матеріал: Гума;
  • Довжина: 208 см;
  • Ширина: 1.3 см;
  • Товщина: 0.045 см;
  • Колір зелений.


Виробник: Stein (Китай)


Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light купити за вигідною ціною 186 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аксессуары для фитнеса таких виробників, як наприклад: Stein в магазині terrasport.ua
Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер стрічковий Stein LKC-941-13, light буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Втулки для коврика (йога-мата) Sveltus, 2 шт (SLTS-1358) , Втулки для коврика (йога-мата) Sveltus, 2 шт (SLTS-1358) і Втулки для коврика (йога-мата) Sveltus, 2 шт (SLTS-1358) від знаменитих світових виробників 99 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн