Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF)

КОД ТОВАРУ: 240932
  • Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF)
Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF)
Вид спорту: бокс. Матеріал: натуральна шкіра. Наповнювач: пінополіуретан (3 шари). Кріплення: шнурівка. Колір: чорний, білий.
Fighting Sports
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 849 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 514 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорно-білий
Розмір
L
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
FP-FSPFF
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF) - дуже комфортний і функціональний шолом для захисту обличчя та голови. Особливістю даного продукту є технологія використання трьох видів піни різної щільності Tri-Tech - піна високої щільності BL05S для абсолютного захисту, губчастий спінений матеріал К-329 для максимального комфорту і латексна захисна піна Latex Low Density Protection S-2 для рівномірного розподілу ударних хвиль. Верхній шар з натуральної 100% шкіри має зернисту структуру для більшої потоку повітря, а підкладка з нейлонової тканини володіє водовідштовхувальним ефектом, що зберігає шкіру вашої голови максимально сухий при активних заняттях.


особливості:

  • міцна натуральна шкіра;
  • три види піни різної щільності - губчастий спінений матеріал К-329, піна високої щільності BL05S і латексна захисна піна Latex Low Density Protection S-2;
  • додаткові протектори з наповнювачем для захисту підборіддя, вушних раковин, чола, потилиці, щік;
  • внутрішня вологовідштовхувальним підкладка з нейлонової тканини;
  • хороший огляд зору;
  • підходить також для вологого очищення.


Характеристики:
Вид спорту: бокс;
Матеріал: натуральна шкіра;
Наповнювач: пінополіуретан (3 шари);
Кріплення: шнурівка;
Колір: чорний, білий.


Виробник: Fighting Sports (США).
Компанія Fighting Sports існує на ринку з 2008 року, і незважаючи на свій юний вік, вже встигла завоювати свого споживача на ринку обладнання, захисту, одягу та іншої екіпіровки для єдиноборств. Продукція, що виготовляється під брендом Fighting Sports, відрізняється своїми сучасними технологіями виготовлення і стильним дизайном. Це завжди висока якість і натуральність матеріалів, унікальний підхід, а також множинні ретельні тестування для найбільш продуктивних тренувань і результативних боїв як юних спортсменів, так і професіоналів в боксі і ММА.


Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF) підібрати і купити за реальною ціною 3 849 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Защита для головы таких торгових марок, як наприклад: Fighting Sports в електронному магазині Terra Sport
Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно хочете зайнятися фігурою? Шолом тренувальний Fighting Sports Tri-Tech Full Training Headgear, чорно-білий (FP-FSPFF) допоможе почати легко. В « Захист для голови » є все, що Вам знадобиться. Захист для голови обрадує Вас своєю надійністю. Капа Opro Junior Bronze UFC Hologram, чорна (UFC_Junior-Bronze_Black) , Капа Opro Junior Bronze UFC Hologram, чорна (UFC_Junior-Bronze_Black) і Капа Opro Junior Bronze UFC Hologram, чорна (UFC_Junior-Bronze_Black) від кращих світових постачальників 767 Ви зможете знайти в нашій лінійці Захист для голови . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Захист для голови . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн