Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG)

КОД ТОВАРУ: 240686
  • Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG)
Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG)
Вид: рукавички; Призначення: снарядні Матеріал: натуральна шкіра; Наповнювач: пінний; Вага: 16 унцій; Колір: чорні.
Ringside
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 789 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 372 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, R
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
FP-IMF BG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG) підійдуть як для початківців спортсменів, так і бійців середнього рівня підготовки, для відпрацювання ударів на легких і важких снарядах. Рукавички виготовлені з натуральної шкіри високої якості. Усередині рукавичок знаходяться пінний наповнювач, товщина якого дорівнює 2,5 дюйма, виготовлений за технологією IMF Tech, при якому застосовується пряме впорскування піни в рукавичку. Якісний наповнювач гарантує посилений захист куркулів, і суглобів спортсмена від отримання травм. Надійна фіксація рукавичок на руці можлива завдяки спеціальній конструкції, при якій манжет простягається через металеву петлю, це забезпечує максимально щільне прилягання до зап'ястя.


особливості:

  • перфорована внутрішня частина рукавички для кращої вентиляції;
  • манжет на міцній липучці простягається через петлю, що допомагає максимально комфортно затягнути його навколо Вашого зап'ястя;
  • використана технологія прямого вприскування абсорбційної піни IMF Tech технологія.


Характеристики:
Вид:
рукавички;
Призначення: снарядні;
Матеріал: натуральна шкіра;
Наповнювач: пінний;
Вага: 16 унцій;
Колір: чорний.


Виробник: Ringside (США).
Торгова марка Ringside була зареєстрована Джоном Брауном в передмісті Канзас Сіті в Сполучених Штатах Америки. Виробництво починалося в маленькому містечку, але незважаючи на, бренд вийшов на вищий рівень, і зараз відомий по всьому світу. Бренд Ringside спеціалізується на виробництві якісних товарів для спортсменів, незалежно від рівня їх підготовки та професійних досягнень. У торговельній лінійці представлені такі товари як рукавички для боксу та інших видів єдиноборств, капи, швидкі бинти, захисту на ноги, зап'ястя, різні кріплення і лапи. Всі товари вироблені з міцних матеріалів вищої якості.


Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG) купити за вигідною ціною 2 789 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Снарядные перчатки, шингарты таких торгових марок, як наприклад: Ringside в електронному каталозі Терраспорт
Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Снарядні рукавички, шінгарти

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички снарядні Ringside Imf Tech Bag Gloves (FP-IMF BG) буде Вашим першим кроком. В « Снарядні рукавички, шінгарти » є все, що необхідно спортсмену. Снарядні рукавички, шінгарти здивує Вас своєю якістю. Шингарты ZLT ZB-4224-R красные - L , Шингарты ZLT ZB-4224-R красные - L і Шингарты ZLT ZB-4224-R красные - L від знаменитих світових виробників 773 Ви знайдете в нашому розділі Снарядні рукавички, шінгарти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Снарядні рукавички, шінгарти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн