Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см)

КОД ТОВАРУ: 132981
  • Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см)
Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см)
Тип: коло надувний. Розмір: 76 х 76 см. Матеріал: ПВХ.
Intex
КУПИТИ
59 грн
ЦІНА: 45 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Різнобарвний
Тип
Надувні круги
АРТИКУЛ
59260
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Коло надувний дитячий Intex 59260 - підійде для активного відпочинку і водних ігор в басейні і на відкритому водоймищі для дітей від 8 років і дорослих. Достатня площа кільця з легкістю утримує вагу тіла, перешкоджає перевертання. Напівпрозорі стінки пропускають сонячні промені, які розсіюються поверхнею води, створюючи красивий ефект. Міцний ПВХ стійкий до проколів і подряпин. Випускається в рожевому, зеленому і блакитному кольорі.

особливості:

- для дітей і дорослих;

- міцний ПВХ;

- напівпрозорі стінки;

- швидко надувається.

Характеристики:

Тип: коло надувний;

Розмір: 76 х 76 см;

Матеріал: ПВХ.

Проізвoдітель: Intex (КНР)

Корпорація Intex має філії виробництва в Європі і Азії, а прoдукція відома в більш ніж 100 Країна світу. Intex спеціалізується на прoізводстве надувних іздeлій з ПBХ різного застосування, таких як: Басейн каркасні і нaдувние, приналежності і дoполнітельное оборудoваніе для басейнів, нaдувние ліжку і мaтраси, лoдкі і ігрyшкі. Вибираючи дану продукцію, можна бути на 100% уверeнним у відмінній якості.


Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см) вибрати за доступною вартості 45 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Распродажа таких брендів, як наприклад: Intex в каталозі магазина Terrasport
Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см)"

Переваги: Качество, нужный цвет, легко надувается (нужно внутри открыть крышечку).
Недоліки: Резкий запах сразу из коробки, доставка
Коментар: Товар пришёл целым. Когда открыл упаковку, пошёл такой запах, что аж поплохело. Это нормально, для виниловых изделий. После того, как промыл водой и на воздухе проветрил, запах стал нормальным. Товар качественный и почти нету упрёков. Минус звезда за запах.
16 Февраля 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Богдан
Товар пришёл целым. Когда открыл упаковку, пошёл такой запах, что аж поплохело. Это нормально, для виниловых изделий. После того, как промыл водой и на воздухе проветрил, запах стал нормальным. Товар качественный и почти нету упрёков. Минус звезда за запах.
16 Февраля 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розпродаж

Давно хотіли зайнятися спортом? Коло надувний дитячий Intex 59260 (76 см) - це Ваш перший крок. В « Розпродаж » є все, що знадобиться спортсмену. Розпродаж здивує Вас своєю оригінальністю. Розпродаж *! Термофутболка унісекс з довгим рукавом Terra Incognita Tempo - L-XL , Розпродаж *! Термофутболка унісекс з довгим рукавом Terra Incognita Tempo - L-XL і Розпродаж *! Термофутболка унісекс з довгим рукавом Terra Incognita Tempo - L-XL від кращих світових виробників 2626 Ви можете знайти в нашій категорії Розпродаж . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Розпродаж . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн