Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток

КОД ТОВАРУ: 7409
  • Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток
Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток
Набір 55956 Intex для підводного плавання дозволить повною мірою насолодитися купанням в морі, озері або басейні. Призначений для дітей від 8 років.
Intex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
55956
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір 55956 Intex для підводного плавання дозволить повною мірою насолодитися купанням в морі, озері або басейні. Призначений для дітей від 8 років.


Ласти із закритою п'ятою. Виготовлені з міцного полівінілхлориду для забезпечення потужного поштовху. Маска виготовлена з гіпоалергенних матеріалів. Окуляр виконаний з полікарбонату, з виїмкою для носа, на його поверхню нанесені малюнки квітів, що прийдеться до смаку будь-якій дівчинці. Оправа має облямівку з полівінілхлориду для забезпечення щільного облягання - ви можете бути впевнені, що вода не потрапить в очі. Міцний гумовий ремінець легко регулюється. Трубка виготовлена з високоякісної пластмаси.

Артикул: 55956

Матеріал: пластик, гума

Колір: жовтий

У комплекті: маска, ласти, трубка

Для дітей від 8 років.

Країна виробник: Китай.

Виробник: Intex (Интекс).

Уже понад 40 років Intex (Интекс) виробляє товари для дому та активного відпочинку. В останні роки компанія Intex (Интекс) зайняла міцне місце безумовного світового лідера в розробці і виробництві інноваційної, високотехнологічної та якісної продукції товарів з ПВХ.


В основі діяльності групи компаній Intex (Интекс) лежать два основних принципи: висока якість і низька вартість продукції. Слідуючи цим принципам, компанія Intex (Интекс) досягає своєї головної мети: дарувати кожній родині радість.


Будь-який виріб Intex (Интекс) проходить всебічне тестування на сучасній апаратурі. Всі, без винятку, вироби Intex гарантовано надійні, довговічні та екологічно чисті. Вони повністю відповідають європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000).


Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток підібрати і замовити по які завищеною вартістю 0 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Наборы для плавания таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для підводного плавання дитячий 55956 Intex для дівчаток допоможе на шляху до мети. В « Набори для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Набори для плавання обрадує Вас високою якістю. Комплект для дайвінгу IST Combo SET CFK590809-CB, прозоро-синій , Комплект для дайвінгу IST Combo SET CFK590809-CB, прозоро-синій і Комплект для дайвінгу IST Combo SET CFK590809-CB, прозоро-синій від топових світових брендів 512 Ви зможете побачити в нашій лінійці Набори для плавання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Набори для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн