Окуляри спортивні Dunlop 360 Black

КОД ТОВАРУ: 129825
  • Окуляри спортивні Dunlop 360 Black
Окуляри спортивні Dunlop 360 Black
Тип: окуляри спортивні. Матеріал оправи: пластик. Матеріал лінз: полікарбонат 3 категорії. Колір лінз: коричневий. Колір оправи: чорний. Пол: унісекс.
Dunlop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
855 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 114 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
360_blk
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри спортивні Dunlop 360 blk - відмінна легка модель для захисту очей під час зайнятий спортом. Окуляри мають широкі гумові носоупори і зручну, розширену зверху оправу, яка відсутня по нижньому краю лінзи. Окуляри підійдуть для людeй з великим і середнім розміром особи. Завдяки цьому лінзи компактно прилягають і роблять носіння більш комфортним. Оправа і лінзи ізготoвлени з полімерів, стійких до пошкодження при падінні і подряпин. Полікарбонатні коричневі лінзи захистять від вредонoсного для очей УФ ізлучeнія. Резінoвие вставки на зaушінах дужок обеспeчівают надежнyю фіксацію іздeлія.

особливості:

- захист очей;

- зручна полегшена оправа;

- гумові носоупори;

- на середнє і велике обличчя;

- завушини з гумовими вставками.

характеристика:

Тип: окуляри спортивні;

Матеріал оправи: пластик;

Матеріал лінз: полікарбонат 3 категорії;

Колір лінз: коричневий;

Колір оправи: чорний;

Пол: унісекс.

Виробник: Dunlop (Великобританія)

Dunlop випускає асортимент товарів широкого ипользования, відомих своєю якістю в усьому світі. Бренд більше 200 років існує на ринку, постійно впроваджує інноваційні технології, нові дизайнерські ідеї для виготовлення продукції.


Окуляри спортивні Dunlop 360 Black купити за вигідною ціною 855 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Велоочки таких торгових марок, як наприклад: Dunlop в інтернет-магазині Терраспорт
Окуляри спортивні Dunlop 360 Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри спортивні Dunlop 360 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри спортивні Dunlop 360 Black буде Вашим першим кроком. В « Велоокуляри » є все, що необхідно спортсмену. Велоокуляри здивує Вас своєю якістю. Окуляри спортивні Dunlop 333.526 чорні , Окуляри спортивні Dunlop 333.526 чорні і Окуляри спортивні Dunlop 333.526 чорні від знаменитих світових виробників 6757 Ви знайдете в нашому розділі Велоокуляри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велоокуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн