Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486

КОД ТОВАРУ: 151762
  • Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486
Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486
Матеріал: поліестер. Підкладка: поліетиленова. Колір: леопард / чорний. Особливості: жіноча безрозмірна; непромокаючий; для довгого волосся; чи не здавлює голову; стильна леопардовий забарвлення; регулюється липучка.
Fashy
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
504 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SN-3486
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486 - обов'язковий атрибут для походу в басейн. Якщо у вас довге волосся або об'ємна зачіска, то тканинна шапочка від німецького виробника найкращий вибір. Має леопардову забарвлення і підійде під стильний леопардовий або чорний купальник. Завдяки поліетиленовою підкладці ваше волосся завжди будуть сухими і не схильними до впливу хлору, а за допомогою липучки-застібки з легкістю регулювати шапочку під свій розмір.

особливості:
- жіноча безрозмірна;
- непромокаючий;
- для довгого волосся;
- чи не здавлює голову;
- стильна леопардовий забарвлення;
- регулюється липучка.

Характеристики:
Матеріал: поліестер;
Підкладка: поліетиленова;
Колір: леопард / чорний.

Виробник: Fashy (Німеччина).
Відома німецька компанія Fashy випускає товари для плавання в широкому асортименті і з різноманітним дизайном. Всі деталі продумані і протестовані, щоб продукція була дуже комфортна і зручна навіть для самих маленьких плавців. Яскраві шапочки для плавання, купальники і плавки практичні і добротні - все це від компанії Fashy зроблено з любов'ю до їх покупцям.

Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486 підібрати і купити за реальною ціною 504 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Шапочки для плавания таких торгових марок, як наприклад: Fashy в електронному магазині Terra Sport
Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шапочки для плавання

Давно хочете зайнятися фігурою? Шапочка для плавання жіноча Fashy 3486 допоможе почати легко. В « Шапочки для плавання » є все, що Вам знадобиться. Шапочки для плавання обрадує Вас своєю надійністю. Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, блакитна (91149-79) , Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, блакитна (91149-79) і Шапочка для плавання Arena Polyester Jr, блакитна (91149-79) від кращих світових постачальників 514 Ви зможете знайти в нашій лінійці Шапочки для плавання . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Шапочки для плавання . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн