Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456

КОД ТОВАРУ: 151761
  • Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456
Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456
Матеріал: поліестер + еластан. Підкладка: поліетиленова з гумовим обідком. Колір: леопард. Особливості: жіноча безрозмірна; непромокаючий; для довгого волосся; чи не здавлює голову; стильна леопардовий забарвлення; регулюється липучка.
Fashy
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
365 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SN-3456
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456 - стильна і зручна. Якщо у вас довге волосся або об'ємна зачіска, то тканинна шапочка від німецького виробника найкращий вибір. Має леопардову забарвлення і підійде під стильний леопардовий або чорний купальник. Завдяки поліетиленовою підкладці ваше волосся завжди будуть сухими і не схильними до впливу хлору, а за допомогою липучки-застібки з легкістю регулювати шапочку під свій розмір голови.

особливості:
- жіноча безрозмірна;
- непромокаючий;
- для довгого волосся;
- чи не здавлює голову;
- стильна леопардовий забарвлення;
- регулюється липучка.

Характеристики:
Матеріал: поліестер + еластан;
Підкладка: поліетиленова з гумовим обідком;
Колір: леопард.

Виробник: Fashy (Німеччина).
Відома німецька компанія Fashy випускає товари для плавання в широкому асортименті і з різноманітним дизайном. Всі деталі продумані і протестовані, щоб продукція була дуже комфортна і зручна навіть для самих маленьких плавців. Яскраві шапочки для плавання, купальники і плавки практичні і добротні - все це від компанії Fashy зроблено з любов'ю до їх покупцям.

Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456 вибрати за доступною вартості 365 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Шапочки для плавания таких брендів, як наприклад: Fashy в каталозі магазина Terrasport
Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шапочки для плавання

Давно хотіли зайнятися спортом? Шапочка для плавання жіноча Fashy 3456 - це Ваш перший крок. В « Шапочки для плавання » є все, що знадобиться спортсмену. Шапочки для плавання здивує Вас своєю оригінальністю. Шапочка для плавання Head Silicone Moulded фіолетова , Шапочка для плавання Head Silicone Moulded фіолетова і Шапочка для плавання Head Silicone Moulded фіолетова від кращих світових виробників 514 Ви можете знайти в нашій категорії Шапочки для плавання . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Шапочки для плавання . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн