Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18

КОД ТОВАРУ: 126824
  • Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18
Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18
Тип: ніж розкладний. Розмір: 85 мм. Вага: 94 г. Матеріал: сталь, нейлон. Колір: червоний, чорний.
Victorinox
  • Нож швейцарский Victorinox EvoGrip S18
  • Нож швейцарский Victorinox EvoGrip 18
КУПИТИ
ЦІНА:
3 209 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 428 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
2.4913.C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18 - багатофункціональний ніж з широкою базовою комплектацією, в компактному пластиковому корпусі, в якому розміщено 15 предметів. Невеликий тонкий клинок зроблений з неіржавіючої сталі, а корпус має ергономічну форму і протиковзку шорстку поверхню. У наборі є три комбінованих інструменту: манікюрна пилка + очищувач нігтів, консервний ніж + плоска міні-викрутка (3 мм) і відкривачка з викруткою на вершині + інструмент для обробки електропроводів. Потужна невелика пилка дозволить спиляти гілку або ж невелике дерево. Маленькі ножиці зручно тримати в руці, а гострі безпечні леза дозволять без праці навести порядок на руках. Також в наборі невелика зубочистка і пінцет, які будуть вам необхідні. Шило-кернер завжди буде під рукою. На корпусі є кільце-підвіска, завдяки чому мультитул можна приєднати до брелка або ключам. Компактний ніж буде необхідний при тривалих подорожах і в побуті.

особливості:

- 15 корисних функцій;

- потужна пилка;

- короткий клинок;

- антиковзаюча рукоятка;

- комбіновані інструменти;

- високоміцна сталь;

- кільце-підвіска.

Характеристики:

Тип: ніж розкладний;

Розмір: 85 мм;

Вага: 94 г;

Матеріал: сталь, нейлон;

Колір: червоний, чорний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Victorinox вже понад століття випускає високоякісні ножі, набори інструментів, годинник і столові прибори. При виготовленні використовуються класичні та інноваційні технології, але швейцарська якість залишається незмінним. Продукція знайшла цінителів у всьому світі.


Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18 купити по які завищеною вартістю 3 209 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для пикника таких брендів, як наприклад: Victorinox в каталозі Терра Спорт
Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно планували зайнятися фігурою? Ніж швейцарський Victorinox EvoGrip 18 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для пікніка » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю якістю. Щітка для барбекю Кемпінг BB-005A (4823082711468) , Щітка для барбекю Кемпінг BB-005A (4823082711468) і Щітка для барбекю Кемпінг BB-005A (4823082711468) від знаменитих світових виробників 1132 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн