Коляска класична для ляльок Maya Toys

КОД ТОВАРУ: 221483
  • Коляска класична для ляльок Maya Toys
Коляска класична для ляльок Maya Toys
Тип іграшки: коляска класична. Для дітей віком: від 3-х років. Матеріал: пластик, метал, тканина. Кількість коліщат: 4 шт. Розміри: 54х27х50 см. Колір: рожевий.
Maya Toys
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
291 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
24881
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Коляска класична для ляльок Maya Toys - кращий подарунок для маленької дівчинки і її улюбленої ляльки. Коляска зроблена за зразком оригінальної і має все необхідне: м'якою люлькою, козирком для захисту від дощу сонця, і зручною ручкою з грипсами.
Коляска класична для ляльок Maya Toys відноситься до ряду розвиваючих соціальних іграшок, що дають дитині перші уявлення про дбайливості і самостійності. Коляска зроблена в дуже симпатичному стилі, в рожевому кольорі. Матеріал: пластик, метал, тканина. Кількість коліщат: 4 шт. Для дітей віком: від 3-х років. Розміри: 54х27х50 см.

Особливості коляски:
- дитяча іграшка;
- для дітей від 3-х років;
- відмінний дизайн;
- м'яка люлька;
- ручка;
- козирок від дощу і сонця.

Характеристики:
Тип іграшки: коляска класична.
Для дітей віком: від 3-х років.
Матеріал: пластик, метал, тканина.
Кількість коліщат: 4 шт.
Розміри: 54х27х50 см. Колір: рожевий.

Виробник: Maya Toys (Китай).
Maya Toys - виробник дитячих іграшок, найбільш відомі з яких це конструктори у вигляді пластикових динозаврів, тигрів і левів, а також коляски для ляльок. Крім того, їм випускаються також різні моделі іграшкових автомобілів і радіокерованих вертольотів. Дизайн і якість іграшок відповідає сучасним стандартам.


Коляска класична для ляльок Maya Toys купити по реально виправданою вартості 291 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Куклы и наборы для кукол таких брендів, як наприклад: Maya Toys в інтернет каталозі Терраспорт
Коляска класична для ляльок Maya Toys

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Коляска класична для ляльок Maya Toys"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки та набори для ляльок

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Коляска класична для ляльок Maya Toys допоможе досягти мети. В « Ляльки та набори для ляльок » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ляльки та набори для ляльок порадує Вас високою якістю. Підгузки для пупса Simba Toys 556 1906 , Підгузки для пупса Simba Toys 556 1906 і Підгузки для пупса Simba Toys 556 1906 від кращих світових брендів 8984 Ви побачите в нашій категорії Ляльки та набори для ляльок . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ляльки та набори для ляльок . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн