Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE

КОД ТОВАРУ: 126816
  • Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE
Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE
Тип ножа: складаний. Інструментарій (20 шт.): Ножиці, шило - кернер, пінцет, викрутка плоска 2.5 х 35 мм, штопор, пилка для нігтів + очищувач, зубочистка, консервний ніж + 3 мм плоска викрутка, кільце для ключів, відкривачка пляшок + 6мм плоска викрутка + інструмент для зняття ізоляції. Матеріал інструментів: нержавіюча сталь. Рукоять: пластик. Довжина в складеному вигляді: 8,5 см. Вага: 100 г. Колір рукояті: червоний.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 417 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 323 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
2.3953.SE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж складаний Victorinox Evolution 23953.SE - має в своєму розпорядженні 20 найнеобхіднішими інструментами, виготовленими з антикорозійного стали: ножиці, шило - кернер, пінцет, викрутка плоска 2.5х35 мм, штопор, пилка для нігтів + очищувач, зубочистка, консервний ніж + 3 мм плоска викрутка, кільце для ключів, відкривачка пляшок + 6мм плоска викрутка + інструмент для зняття ізоляції. Ідеальна заточка всіх інструментів забезпечує їм чудову функціональність протягом тривалого терміну служби.
Ніж складаний Victorinox Evolution 23953.SE - дуже простий і зручний в обігу, всі інструменти надійно фіксуються в складеному і розкладеному положенні, дозволяючи оперативно скористатися одним з них. Рукоять ножа зроблена з міцного пластику. Металеве кільце біля основи ножа дозволяє прикріпити його до брелка з ключами або до рюкзака. Ергономічний розмір. Традиційний дизайн. Ножик знадобиться вам, як в дорожніх умовах, так і в повсякденному побуті.


Особливості ножа:
- складаний;
- ергономічний розмір;
- різноманітний інструментарій (20 інструментів);
- леза виготовлені з якісної сталі;
- ідеальна заточка інструментів;
- простий і зручний в обігу;
- рукоять зроблена з міцного пластику;
- надійно утримується в руці;
- кріпильний металеве кільце для підвішування до рюкзака і т.д;
- гарантія якості і зручного користування.


Характеристики:
Тип ножа: складаний.
Інструментарій (20 шт.): Ножиці, шило - кернер, пінцет, викрутка плоска 2.5 х 35 мм, штопор, пилка для нігтів + очищувач, зубочистка, консервний ніж + 3 мм плоска викрутка, кільце для ключів, відкривачка пляшок + 6мм плоска викрутка + інструмент для зняття ізоляції.
Матеріал інструментів: нержавіюча сталь.
Рукоять: пластик.
Довжина в складеному вигляді: 8,5 см.
Вага: 100 г.
Колір рукояті: червоний.


Виробник: Victorinox (Швейцарія).
Victorinox - добре відомий виробник складних ножиків різної модифікації і кольору. Завдяки своїй надійності, різноманітності інструментів, традиційного дизайну ножики Victorinox користуються незмінною популярністю користувачів, які цінують зручність.


Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE купити за вигідною ціною 2 417 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в електронному каталозі Терраспорт
Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мрієте зайнятися спортом? Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 23953.SE буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю якістю. Ніж швейцарський Victorinox Swiss Soldier's Knife 0.8461.MWCH , Ніж швейцарський Victorinox Swiss Soldier's Knife 0.8461.MWCH і Ніж швейцарський Victorinox Swiss Soldier's Knife 0.8461.MWCH від знаменитих світових виробників 1132 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн