Ремінь еластичний Coghlan's Stretch Strap 20 "0751

КОД ТОВАРУ: 130237
Ремінь еластичний Coghlan's Stretch Strap 20
Матеріал: поліпропілен; Довжина: 51 см. Особливості: для безпечного транспортування речей; міцний поліпропіленовий матеріал; добре розтягується; зносостійкий; антикорозійні залізні гачки; НЕ зісковзують.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
105 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SC-0751
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ремінь еластичний Coghlan's Stretch Strap 20 "0751 - це міцний поліпропіленовий ремінь з підвищеною зносостійкістю. Він може утримати великі ваги. Ремінь має два залізних гачка покриті антикорозійним складом, вони добре тримають натяг і не зісковзують. Ремінь добре розтягується до зручних розмірів, завдяки гумовій серцевині .

особливості:

- для безпечного транспортування речей;

- міцний поліпропіленовий матеріал;

- добре розтягується;

- зносостійкий;

- антикорозійні залізні гачки;

- Чи не зісковзують.


Характеристики:

Матеріал: поліпропілен;

Довжина: 51 см.


Виробник:
Coghlan 's (Канада).

Coghlan 's - це світовий лідер з виробництва різних аксесуарів для туризму та кемпінгу. Coghlan 's - це сімейна компанія, і основний її упор на високу якість і останні інновації.


Ремінь еластичний Coghlan's Stretch Strap 20 "0751 купити за вигідною ціною 105 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Разное для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Coghlan's в онлайн магазині Терра Спорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ремінь еластичний Coghlan's Stretch Strap 20 "0751"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно мрієте зайнятися спортом? Ремінь еластичний Coghlan's Stretch Strap 20 "0751 буде Вашим першим кроком. В « Різне » є все, що необхідно спортсмену. Різне здивує Вас своєю якістю. Рушник Naturehike Fitness, 160х80 см (NH20FS009 Blue) , Рушник Naturehike Fitness, 160х80 см (NH20FS009 Blue) і Рушник Naturehike Fitness, 160х80 см (NH20FS009 Blue) від знаменитих світових виробників 3828 Ви знайдете в нашому розділі Різне . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн