Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate)

КОД ТОВАРА: 482157
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate)
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №2
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №3
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №4
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №5
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №6
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №7
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №8
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №9
  • Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №10
Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate)
Доповнення до газової плити Petromax, що дозволяє готувати барбекю в іспанському стилі a la plancha. Працює у комплекті з плитою Petromax Gas Table будь-якого розміру (на одну чи дві конфорки).   На сталевій планчі можна професійно готувати делікатеси і у власному саду, і в подорожах — адже плиту Petromax Gas Table створено передовсім для пересувної кухні. Це гарне рішення для кемпінгу, дачі, рибальства, автоподорожей.   Особливості планчі Petromax Griddle Plate for Gas Table М’ясо, овочі, яйця та інші продукти смажаться прямо на металевій поверхні. Швидкий нагрів до високих температур підходить для грилювання і приготування стейків. Страви набувають золотистої скоринки, а всередині лишаються соковитими. Конструкція дозволяє смажити з малою кількістю жиру. Надлишки жиру збираються у дренажному відсіку, віддаленому від вогню, не перегріваються й не димлять. Вентиляційні отвори відводять зайве тепло, підтримуючи рівномірну температуру поверхні, щоб їжа не підгорала. На планчі поміщається кілька страв одночасно. Різні температурні зони дозволяють після приготування тримати продукти нагрітими. На відміну від гриль-решітки, викладені на планчу дрібні продукти (гриби, скибочки картоплі чи бекон) захищені від падіння у вогонь. Дві бічні ручки спрощують пересування приладу, особливо в гарячому стані. Планчу виготовлено з міцної, довговічної нержавіючої сталі. Метал стійкий до подряпин та пошкоджень, не деформується під дією високих температур і легко відмивається від нагару після використання. Дозволяє готувати хрумкі делікатеси будь-де, навіть там, де не дозволено розкладати вогонь чи немає дров для багаття. Згорнувши польову кухню, ви залишите природу такою ж недоторканою, якою її знайшли.   Характеристики Матеріали: нержавіюча сталь Габарити: 8 x 38,5 x 36,5 см Габарити у пакованні: 9 x 40 x 38 см Вага: 2,75 кг Вага у пакованні: 3,1 кг       Історія бренду почалася у 1910 році, коли берлінський винахідник Макс Грец сконструював і запустив у виробництво гасову лампу високого тиску, відому як Petromax HK500. Відтоді минуло дві світові війни й чимало революцій. Компанія змінилася: Petromax стали експертами в обладнанні для кемпінгу та гриля, створивши вичерпну колекцію посуду, портативних плит і аксесуарів. Асортимент розширився, та бренд не зрадив свого принципу — створення сучасної класики. Petromax надає нового, прогресивного звучання традиціям, які століттями панували на європейських кухнях. Енергоефективні дров’яні печі дають свободу від викопного палива. Чавунний посуд слугує поколіннями, а отже є екологічним. Кожен інструмент багатозадачний, що допомагає уникнути надмірного споживання.  Petromax розповідає про гедонізм по-німецьки. Коли задоволення приносять не лише природа і смачна їжа, а й обладнання — професійно спроєктоване й бездоганно виконане. В асортименті бренду немає нічого зайвого. Продукти доповнюють і покращують один одного, роблячи приготування на вогні безпечним, зручним та різноманітним досвідом.
Petromax
КУПИТЬ
ЦЕНА:
4 950 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 661 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Поддон
АРТИКУЛ
ge-plate
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Доповнення до газової плити Petromax, що дозволяє готувати барбекю в іспанському стилі a la plancha. Працює у комплекті з плитою Petromax Gas Table будь-якого розміру (на одну чи дві конфорки).

 

На сталевій планчі можна професійно готувати делікатеси і у власному саду, і в подорожах — адже плиту Petromax Gas Table створено передовсім для пересувної кухні. Це гарне рішення для кемпінгу, дачі, рибальства, автоподорожей.

 

Особливості планчі Petromax Griddle Plate for Gas Table
  • М’ясо, овочі, яйця та інші продукти смажаться прямо на металевій поверхні. Швидкий нагрів до високих температур підходить для грилювання і приготування стейків. Страви набувають золотистої скоринки, а всередині лишаються соковитими.
  • Конструкція дозволяє смажити з малою кількістю жиру. Надлишки жиру збираються у дренажному відсіку, віддаленому від вогню, не перегріваються й не димлять.
  • Вентиляційні отвори відводять зайве тепло, підтримуючи рівномірну температуру поверхні, щоб їжа не підгорала.
  • На планчі поміщається кілька страв одночасно. Різні температурні зони дозволяють після приготування тримати продукти нагрітими.
  • На відміну від гриль-решітки, викладені на планчу дрібні продукти (гриби, скибочки картоплі чи бекон) захищені від падіння у вогонь.
  • Дві бічні ручки спрощують пересування приладу, особливо в гарячому стані.
  • Планчу виготовлено з міцної, довговічної нержавіючої сталі. Метал стійкий до подряпин та пошкоджень, не деформується під дією високих температур і легко відмивається від нагару після використання.
  • Дозволяє готувати хрумкі делікатеси будь-де, навіть там, де не дозволено розкладати вогонь чи немає дров для багаття. Згорнувши польову кухню, ви залишите природу такою ж недоторканою, якою її знайшли.

 

Характеристики
  • Матеріали: нержавіюча сталь
  • Габарити: 8 x 38,5 x 36,5 см
  • Габарити у пакованні: 9 x 40 x 38 см
  • Вага: 2,75 кг
  • Вага у пакованні: 3,1 кг

 

 

 

Історія бренду почалася у 1910 році, коли берлінський винахідник Макс Грец сконструював і запустив у виробництво гасову лампу високого тиску, відому як Petromax HK500. Відтоді минуло дві світові війни й чимало революцій. Компанія змінилася: Petromax стали експертами в обладнанні для кемпінгу та гриля, створивши вичерпну колекцію посуду, портативних плит і аксесуарів. Асортимент розширився, та бренд не зрадив свого принципу — створення сучасної класики.

Petromax надає нового, прогресивного звучання традиціям, які століттями панували на європейських кухнях. Енергоефективні дров’яні печі дають свободу від викопного палива. Чавунний посуд слугує поколіннями, а отже є екологічним. Кожен інструмент багатозадачний, що допомагає уникнути надмірного споживання. 

Petromax розповідає про гедонізм по-німецьки. Коли задоволення приносять не лише природа і смачна їжа, а й обладнання — професійно спроєктоване й бездоганно виконане. В асортименті бренду немає нічого зайвого. Продукти доповнюють і покращують один одного, роблячи приготування на вогні безпечним, зручним та різноманітним досвідом.


Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) купить по выгодной цене 4 950 грн в онлайн магазине товаров для спорта terrasport.ua. Подбирайте Детские рюкзаки розового цвета, Детские рюкзаки красного цвета с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других регионах страны. Также вы можете найти Газовые плиты и горелки таких торговых марок, как например: Petromax в онлайн магазине Терра Спорт
Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №2 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №3 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №4 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №5 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №6 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №7 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №8 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №9 Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) - Фото №10

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Газовые плиты и горелки

Давно мечтаете заняться спортом? Планча-гриль для газовой плиты Petromax Griddle Plate for Gas Table (ge-plate) будет Вашим первым шагом. В « Газовые плиты и горелки » есть все, что необходимо спортсмену. Газовые плиты и горелки удивит Вас своим качеством. Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) , Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) и Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) от знаменитых мировых производителей 2746 Вы найдете в нашем разделе Газовые плиты и горелки . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Газовые плиты и горелки . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн