Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098)

КОД ТОВАРА: 536777
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098)
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №2
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №3
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №4
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №5
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №6
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №7
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №8
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №9
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №10
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №11
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №12
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №13
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №14
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №15
  • Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №16
Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098)
Tramp Swift 3 - туристичний автоматичний намет-трансформер, призначений для використання або як укриття від сонця або для ночівлі під час туристичних походів, риболовлі, полювання і відпочинку на природі в теплу пору року.Особливість моделі Swift 3 полягає в простоті експлуатації — встановити та зібрати цей намет зможе навіть турист-початківець за лічені хвилини.При цьому намет Tramp Swift має високі показники по захисту від опадів: тент – 6000 мм, дно – 10 000 мм.Призначення: аматорський туризм, кемпінг, активний відпочинок на природі, автомобільні подорожі, риболовля, дитячий туризм,  родинне дозвілля.Сезонність використання:  тепла пора року з травня по вересньОсобливості:Tramp Swift 3 складається з зовнішнього тенту та прикріпленого до нього намету. За потреби внутрішня частина елементарно від'єднується й тент із каркасом може бути використаний самостійно для захисту від сонця. Також у разі дощовитої погоди можна спочатку відкріпити та скрутити намет, неквапом зібрати речі, а вже наприкінці скласти тент.У комплектацію намету входить додаткова підлога з армованого терпаулінгу,  яку ви можете підєднати до намету  коли використовуєте його як тент від сонця, від’єднавши внутрішній спальний відсік.Два входи-виходи, продубльованих антимоскітною сіткою, забезпечать комфортну вентиляцію у спекотливу погоду та доступ із будь-якого боку. Основні двері та сітки обладнані двобічною фурнітурою, що дає змогу зручно відкривати та закривати їх як зовні, так і зсередини.Каркас намету являє собою розкладну конструкцію з 4 дуг, що складаються з трьох сегментів. Усе, що потрібно — розгорнути намет, вирівняти дуги, піднявши намет вгору, поставити та притиснути зверху у центрі з невеликим зусиллям.2 додаткові дуги- консолі допомогають краще розтянути невелички тамбура намету, збільшуючи простір захісту від сонця або дощую  Дуги виготовлені з трубчастого гнучкого склопластику, здатного витримувати високі навантаження. Кріплення між секціями й автоматичний механізм виготовлені з високоякісного міцного пластику.Спальний відсік намету обладнаний 2 кишенями усередині для зберігання необхідних дрібниць,  гачком під сітчастим куполом для підвішування ліхтарика а також поличкою з сітки яка за необхідності підвішується під стелю намету.  Намет комплектується стропами та сталевими кілочками, для фіксації намету до землі. Характеристики:Місткість: 3Вага: 4.4 кгРозміри спального місця: 210х210 смКаркас: автоматичний, umbrella frame, фіберглас 7.9 ммТент: поліестер 75D/190 T Diamond Ripstop, 6000 ммДно: терпаулін, 10 000 ммВнутрішній намет: дихаючий поліестерРозміри в упаковці: 87х17х17 смРемонтний набір у комплектіКолір: зелений
Tramp
КУПИТЬ
ЦЕНА:
5 366 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 716 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Зеленый
Вместимость
3х-местная
Количество слоев
Двухслойные
Количество комнат
1
Назначение
для кемпинга, для пляжа, для рыбалки, для охоты
Вес, кг
4,40
Водостойкость тента, мм
6000
АРТИКУЛ
UTRT-098
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Tramp Swift 3 - туристичний автоматичний намет-трансформер, призначений для використання або як укриття від сонця або для ночівлі під час туристичних походів, риболовлі, полювання і відпочинку на природі в теплу пору року.

Особливість моделі Swift 3 полягає в простоті експлуатації — встановити та зібрати цей намет зможе навіть турист-початківець за лічені хвилини.
При цьому намет Tramp Swift має високі показники по захисту від опадів: тент – 6000 мм, дно – 10 000 мм.

Призначення: аматорський туризм, кемпінг, активний відпочинок на природі, автомобільні подорожі, риболовля, дитячий туризм,  родинне дозвілля.
Сезонність використання:  тепла пора року з травня по вереснь

Особливості:

  • Tramp Swift 3 складається з зовнішнього тенту та прикріпленого до нього намету. За потреби внутрішня частина елементарно від'єднується й тент із каркасом може бути використаний самостійно для захисту від сонця. Також у разі дощовитої погоди можна спочатку відкріпити та скрутити намет, неквапом зібрати речі, а вже наприкінці скласти тент.
  • У комплектацію намету входить додаткова підлога з армованого терпаулінгу,  яку ви можете підєднати до намету  коли використовуєте його як тент від сонця, від’єднавши внутрішній спальний відсік.
  • Два входи-виходи, продубльованих антимоскітною сіткою, забезпечать комфортну вентиляцію у спекотливу погоду та доступ із будь-якого боку. Основні двері та сітки обладнані двобічною фурнітурою, що дає змогу зручно відкривати та закривати їх як зовні, так і зсередини.
  • Каркас намету являє собою розкладну конструкцію з 4 дуг, що складаються з трьох сегментів. Усе, що потрібно — розгорнути намет, вирівняти дуги, піднявши намет вгору, поставити та притиснути зверху у центрі з невеликим зусиллям.
  • 2 додаткові дуги- консолі допомогають краще розтянути невелички тамбура намету, збільшуючи простір захісту від сонця або дощую 
    Дуги виготовлені з трубчастого гнучкого склопластику, здатного витримувати високі навантаження. Кріплення між секціями й автоматичний механізм виготовлені з високоякісного міцного пластику.
  • Спальний відсік намету обладнаний 2 кишенями усередині для зберігання необхідних дрібниць,  гачком під сітчастим куполом для підвішування ліхтарика а також поличкою з сітки яка за необхідності підвішується під стелю намету. 
  • Намет комплектується стропами та сталевими кілочками, для фіксації намету до землі.
     
    Характеристики:
  • Місткість: 3
  • Вага: 4.4 кг
  • Розміри спального місця: 210х210 см
  • Каркас: автоматичний, umbrella frame, фіберглас 7.9 мм
  • Тент: поліестер 75D/190 T Diamond Ripstop, 6000 мм
  • Дно: терпаулін, 10 000 мм
  • Внутрішній намет: дихаючий поліестер
  • Розміри в упаковці: 87х17х17 см
  • Ремонтний набір у комплекті
  • Колір: зелений

Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) купить по выгодной цене 5 366 грн в онлайн магазине товаров для спорта terrasport.ua. Подбирайте Детские рюкзаки розового цвета, Детские рюкзаки красного цвета с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других регионах страны. Также вы можете найти Трехместные палатки таких торговых марок, как например: Tramp в онлайн магазине Терра Спорт
Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №2 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №3 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №4 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №5 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №6 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №7 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №8 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №9 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №10 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №11 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №12 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №13 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №14 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №15 Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) - Фото №16

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Трехместные палатки

Давно мечтаете заняться спортом? Намет тримісний автоматичний Tramp Swift 3 (v2) green (UTRT-098) будет Вашим первым шагом. В « Трехместные палатки » есть все, что необходимо спортсмену. Трехместные палатки удивит Вас своим качеством. Палатка трехместная Vango Gamma 300 River (SN926338) , Палатка трехместная Vango Gamma 300 River (SN926338) и Палатка трехместная Vango Gamma 300 River (SN926338) от знаменитых мировых производителей 1158 Вы найдете в нашем разделе Трехместные палатки . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Трехместные палатки . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • Узнать цена каркасных бассейнов или спорттовары в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • Когда ищете детский боксерский набор, либо велорюкзаки, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно купить скейборд или матрасы спальные? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн