Як вибрати турнік?

Турнік є одним з найбільш ефективних снарядів для занять зі своєю вагою і   утяжелителями . Мати такий снаряд у себе вдома - корисно і зручно.


По-перше, Ви завжди зможете знайти 10 хвилин, щоб позайматися, і Вам не потрібно буде йти для цього в спортзал. По-друге, Вас більше не буде хвилювати погода на вулиці, так як вона ніяк не відіб'ється на Ваших заняттях. І, по-третє, за розумні гроші Ви отримуєте турнік, на якому може займатися вся сім'я - кожен зможе робити корисні, а головне, ефективні вправи для поліпшення свого стану.  
При виборі домашнього турніка, в першу чергу, визначитеся, де Ви хотіли б і маєте можливість його встановити.
Наприклад, якщо у Вас є вільний простір над дверима, Вам підійдуть спеціальні турніки, які навішуються над дверима. Вони трохи менше стандартних навісних турніків - для того, щоб поміститися в простір між дверним прорізом і стелею.


Наступним варіантом стане розміщення турніка в проході або самому дверному отворі. Для таких цілей є 3 типи турніків: розсувні, стандартні з кріпленням на анкери, і знімні (наприклад, Iron Gym). Основною перевагою даної категорії є компактність, але функціональність, найчастіше, зменшується.

   

 

 


Кутові турніки вішаються в кут і кріпляться на анкери.



Також є спеціальні турніки, які закріплюються на стелі.



Самим універсальним і комфортним типом є стандартні навісні турніки. Вони не займають багато місця, Вам знадобиться всього лише невелика вільна відрізок стіни для закріплення. Головною особливістю цієї категорії є те, що дані турніки надходять у продаж з безліччю варіацій. Ви зможете придбати турнік з можливістю широкого або внутрішнього хвата, або / і з брусами, і так далі.


Для турніків всіх типів основними параметрами є такі: матеріал, з якого виготовлений турнік, можливості хвата і якість ручок.
Кращим матеріалом для турніка, звичайно ж, буде метал. У більшості випадків використовуються металеві труби різного діаметру. Комфортним для занять буде діаметр від 2,5 см.


Турнік купується для ефективних тренувань, а різноманітність можливостей хвата дозволить Вам виконувати більшу кількість вправ. Все турніки мають можливість верхнього і нижнього хвата. Але є моделі з широким хватом і внутрішнім вузьким хватом. Про те, що дає кожен хват, поговоримо далі.


Ручки мають не останню важливість, якщо Ви не зацікавлені в мозолях. Найкраще купувати турнік з м'якими або пластмасовими ручками, це надасть Вашим занять максимальний комфорт.
Металеві ручки теж можуть бути комфортними, але з ними рекомендується використовувати   рукавички   .


 

Тепер прийшов час обговорити базові вправи на турніку.


Основним вправою є підтягування із середнім верхнім хватом. Під час цієї вправи працюють і прокачуються м'язи спини, дельтовидні м'язи і брахиалис (плечовий м'яз). Для зміни і переміщення навантаження на різні групи м'язів в цьому хваті, Вам варто міняти його ширину. Основні варіанти - це вузький, середній і широкий хват.



Другим за популярністю є нижній хват, який також зустрічається із середнім і вузьким хватом. Цей варіант вправи дасть чудову навантаження на біцепс, дельтовидні м'язи і м'язи спини.



В наші дні написано багато книг і викладено величезну кількість відеороликів, які розповідають про можливості занять на   турніку   і техніках їх виконання. Одні програми розраховані на збільшення маси і об'єму м'язів, інші - на витривалість і силу, а треті припускають просто підвищення загального тонусу і фізичного стану. Для початку Вам потрібно вирішити для себе, чого саме Ви хочете домогтися від тренувань на даному снаряді, і, відштовхуючись від свого рішення, вибирати необхідний Вам турнік.  
Важливо розуміти, що за допомогою всього одного турніка Ви можете якісно поліпшити показники і зовнішній вигляд практично всіх м'язів: груди, спини, рук і преса.


Крім того, регулярні заняття поліпшать Вашу поставу і загальний фізичний стан. Як то кажуть: «У здоровому тілі - здоровий дух»!

З усім асортиментом турніків можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.  

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн