Як вибрати спальний мішок?

При виборі   спального мішка   Ви можете керуватися різними критеріями і факторами, такими як: сезонність, матеріал, утеплювач, вага, форма і так далі. У цій статті ми обговоримо основні фактори і поняття, які потрібно розуміти, щоб підібрати оптимальний спальний мішок.  
Для початку, варто розібратися, чому саме спальний мішок, а не, припустимо, ковдру. Спальний мішок, завдяки своїй формі, забезпечує набагато кращу ізоляцію тіла від холодної середовища, тим самим зберігаючи тепло Вашого організму. Також, лежачи в спальнику, неможливо випадково розкритися. І, звичайно ж, він додатково виконує функцію матраца.

Сезонність або оптимальна температура.

Один з найважливіших критеріїв в підборі спального мішка це температура середовища, в якій він буде використовуватися. Абсолютно різні спальники купуються для альпінізму або пішого туризму. Якщо Вас цікавить велотуризм, піші походи або прості сходження в теплу пору року, то Ви можете розглядати недорогі моделі з легкої тканини з оптимальною   температурою + 10 ... + 20 градусів Цельсія. Але якщо Ви зібралися підкоряти складні вершини, на яких температура повітря опускається нижче нуля, то Вам слід розглядати більш просунуті моделі з температурним режимом -10 ... -20.

Матеріал і утеплювач теж відіграють не останню роль. У більшості спальників використовуються синтетичні матеріали для зовнішнього шару, але не варто вважати це недоліком. Такі матеріали сприяють збереженню тепла всередині спальника, при цьому відштовхуючи вологу і дії інших зовнішніх факторів. Усередині ж, найчастіше, виробник використовує матеріали, які за своїми властивостями наближені до натуральних, і максимально приємні для Вашої шкіри. Утеплювачів існує безліч типів і різновидів, і одним з найважливіших критеріїв є щільність утеплювача. Тому що чим щільніше він утрамбований між внутрішнім і зовнішнім шаром, тим тепліше Вам буде вночі.

Утеплювачі можуть бути, як натуральними, так і синтетичними. З натуральних, слід зазначити пух. Перевага пуху це теплота, а головний недолік - важка вага.

 

З штучних матеріалів найчастіше використовують синтепон і синтетику. Синтепон є теплим і легким матеріалом, але до недоліків слід віднести менший термін служби, ніж у синтетики. Синтетика ввібрала в себе найкраще з усіх утеплювачів. Такий наповнювач теплий, довговічний і легкий.

Форма і вага   . Виділяють дві основні форми:   кокон   і   спальник-ковдра . Кокон ідеально підходить для низьких температур, так як саме ця форма найбільш ефективно зберігає тепло.

Спальник-ковдра - частіше за все призначений на теплу пору року, якщо Ви відчуваєте, що в спальнику Вам буде жарко, то можете розкрити його і отримати повноцінне двоспальне ковдру. Також цей спальник можна з'єднати з таким же, який має блискавку з іншого боку і тоді у вас буде великий спальний мішок для двох.

Вага може бути вирішальним фактором для багатьох покупців. Якщо Ви вирушаєте в велотур, або піший похід, то Вам захочеться мінімізувати вагу, який буде лягати на Ваші плечі кожен день. В іншому випадку, якщо Ви подорожуєте на машині, або плануєте тривалі зупинки на одному місці, то вага мішка не викликатиме у Вас дискомфорт.
В   нашому магазині   Ви можете ознайомитися зі спальними мішками провідних українських   і зарубіжних виробників і вибрати саме той, який підходить Вам за всіма критеріями. Варто зазначити, що вітчизняні компанії, такі як Кемпінг і Terra Incognita, не поступаються закордонним конкурентам в якості, а їх ціна часто набагато нижче.

Часто задаваемые вопросы
  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • Когда ищете столы и стулья, либо взрослый самокат, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно купить перчатки без пальцев или тренажер имитирующий греблю? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цена на эспандер или спортивную сумку для фитнеса в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн