Як вибрати дитячі лижі?

Відпочинок на гірськолижних курортах - це маса задоволення і незабутніх моментів, якщо звичайно Ви проводите час не в приміщенні, а на сніжних схилах.


Багато дорослих з працею освоюють техніку їзди на   лижах   , Тому краще всього починати навчання з дитинства, приблизно з трирічного віку. Навчивши дитину основним правилам їзди, Ви таким чином зробите внесок у його майбутнє, де відпочинок на гірськолижних курортах буде приносити йому масу задоволення.


Дитячі лижі при виборі вимагають особливого підходу, але основною точкою опори є зростання дитини.


Не купуйте дитині лижі «на виріст». Ви заощадите на придбання лиж для наступного сезону, але геть відіб'єте у дитини бажання взагалі коли-небудь ставати на лижі.  
Лижі «на виріст» не слухатися свого господаря і, як результат, неможливо буде не те що їздити, а навіть стійко на них стояти. Оптимальна довжина лиж для дітей, починаючи зі шкільного віку: 40-80 см.
Лижі повинні бути трохи «нижче» дитини, якщо вік малюка - до 5 років. Оптимальна довжина лиж для дітей до 5 років становить 35-40 см. Починаючи з шкільного віку, довжина лиж може бути більше зростання дитини на 10-15 см.


Також лижі можуть вибиратися, виходячи з ваги дитини. Якщо вага дитини становить менше 20 кг, довжина лиж повинна бути близько 70 см. При вазі дитини в 20-30 кг лижі краще купувати довжиною до 90 см. Вага 30-40 кг передбачає вибір лиж, довжиною близько 100 см.


Щоб переконатися в правильності свого вибору, поставте лижі біля дитини і попросіть дотягнутися рукою до кінчика лижі. Якщо дитина дотягується, значить довжина обрана вірно.


Існує кілька видів дитячих лиж: дерев'яні, пластикові і комбіновані.
Першими лижами дитини повинні бути лижі з дерева.

                    


Дерев'яні лижі не дозволяють розвинути занадто високу швидкість, що і не потрібно на перших етапах навчання. Чим більше ширина лиж, тим стійкіше вони будуть. Для початку навчання можна придбати і пластикові лижі, які дитина швидко освоїть.
Як тільки дитина освоїть дерев'яні лижі, придбайте пластикові. Пластикові лижі дозволяють розвинути високу швидкість, завдяки легкому ковзанню. У порівнянні з дерев'яними, вони міцніші.

Не забувайте, що є лижі, призначені спеціально для дітей, і так звані «скіборди». «Скіборди» - укорочені лижі для дорослих, і їх категорично не можна купувати для дитини, тільки почав навчатися. «Скіборди» дуже жорсткі і мають неотстегівающееся кріплення.



Лижі для навчання дитини можуть бути не дуже дорогими. Лижі більш низької цінової категорії - м'якше і легше в управлінні, що і необхідно на початковому етапі освоєння лижного спорту.
Вибираючи лижі, зверніть увагу на їх вагу. Візьміть в кожну руку по лижі - обидві лижі повинні бути однакові за вагою, а центр ваги повинен знаходитися в одному місці - на рівні кріплення.
Лижне спорядження також вимагає особливої уваги при виборі. довжина   палиць   вважається ідеальною, якщо вони стосуються пахв. Припустимо, якщо вони будуть трохи довше.
Ідеальна форма наконечників дитячих лиж - форма кільця, яка дозволяє збільшити площу опори на сніг. Можна почати навчання без палиць, що дозволить дитині швидко навчитися тримати рівновагу.

Кріплення лиж повинно бути напівтвердим, що складається з металевої основи і шкіряних ремінців. Такі ремінці НЕ зісковзують і, в той же час, несильно віджимають ступню дитини. Замок на кріпленні не повинен бути дуже тугим, щоб дитина могла самостійно надіти лижі, якщо вони спадуть.

 

Для дітей від 6 років і старше, і тих, які вже освоїли ази, можна використовувати жорстке кріплення. Тут існує 2 групи: кріплення 75 мм (з шипами) і сучасні варіанти - SNS і NNN.

Ціновий діапазон дитячих лиж коливається від декількох десятків гривень до кількох тисяч. Для початківців лижників підійдуть варіанти і дешевше. Як тільки дитина освоїть найпростіші моделі, можна придбати модель подорожче, з якої, відповідно, можна буде розвивати високу швидкість і їздити, як справжній чемпіон.  
Купуючи лижі для свого малюка, не забувайте, що на першому місці має бути його бажання, а потім вже Ваше прагнення навчити його катання. При правильному виборі лиж у Вас є всі шанси виростити майбутнього чемпіона, досягненнями якого Ви завжди будете пишатися.

   

З усім асортиментом лиж можна ознайомитися   тут .

Якщо у Вас залишилися питання, готові відповісти на них по телефону:   (044) 585-7-333.

ОТРИМУЙТЕ ЦІКАВІ ДЛЯ ВАС ОГЛЯДИ НА ПОШТУ
ПІДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ

РЕКОМЕНДУЄМО

Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн